Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
filipzkonopi pisze:
No wlasnie, ale zalozmy ze problem lezy po stronie obowiązków zwiazanych z edukacja.
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
rutson pisze:
to co by do mnie pasowalo w takim razie. ? xD
...
![]()
![]()
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:No wlasnie, ale zalozmy ze problem lezy po stronie obowiązków zwiazanych z edukacja.Załóżmy😃 Choć podejrzewam że może być coraz gorzej
😃 gdyż sesja zaczyna się lada dzień :]
...
![]()
strelauiczarny pisze:
a co na początek😃 moj mozg jest trochę opóźniony a i owszem
😃 i iue wiem do konca o co kaman
😃
...
![]()
...
![]()
...
![]()
anilorak2 pisze:
też tak masz? ja zawsze zasłaniam wszystkie lustra;P
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:też tak masz? ja zawsze zasłaniam wszystkie lustra;P
o widzisz ;> ja na ten przykład nie mam luster w domu😃 ;]]
A tak z ciekawości😛 to dlaczego pani ich unika ?;]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej