Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
strelauiczarny pisze:
Gdybyu miała pani na imię Alicja to jest to wysoce prawdopodobne😃 Ale z racji posiadania imienia Karolina szanse na szczęście lecą na łeb na szyję osiągając poziom zera krytycznego :]
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
rutson pisze:
czemu oko jest dla cb dziwne .? xD
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:Gdybyu miała pani na imię Alicja to jest to wysoce prawdopodobne😃 Ale z racji posiadania imienia Karolina szanse na szczęście lecą na łeb na szyję osiągając poziom zera krytycznego :]
że tylko Alicje tak mogą? oburzyłam się Twoją wypowiedzią, i w tej chwili albo jeszcze szybciej odsłaniam lustra! zobaczymy😛 przyślę Ci kartkę stamtąd;P
![]()
strelauiczarny pisze:
rutson pisze:czemu oko jest dla cb dziwne .? xDniewykluczone, iż powodem tym jest mocno wyrazista brew nad okiem, świadcząca o tym że jest to oko mężczyzny lub wilkołaka, lub kogoś z bardzo owłosionym czołem, a to jest mylne kiedy jest się dziewczyną😃 wyraźne owłosienie twarzy jest cechą męską, kojarzoną często z siłą i nie wiadomo dlaczego opiekuńczością
😃
😃 ot to historia stereotypu ;]
...
![]()
rutson pisze:
ahaa . xD
fajnie, moze jestem mezczyzna .😜
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:Gdybyu miała pani na imię Alicja to jest to wysoce prawdopodobne😃 Ale z racji posiadania imienia Karolina szanse na szczęście lecą na łeb na szyję osiągając poziom zera krytycznego :]
że tylko Alicje tak mogą? oburzyłam się Twoją wypowiedzią, i w tej chwili albo jeszcze szybciej odsłaniam lustra! zobaczymy😛 przyślę Ci kartkę stamtąd;P
niezrozumiałe jest dla mnie ów oburzenie😃 gdyż nie wiem czym mogło ono zostać wywołane
😃 ja np kiedyś też podjęłem się ryzyka zaglądnięcia w lustro
🙂 i po 16 godzinach sterczenia przed nim nic się nie wydarzyło
😜 jedynyą anomalią było coraz to częstsze wymiotowanie na wstutek dostrzegania ciągłego obrazu mej twarzy ;] na ten przykład miałem także w klasie koleżankę alicję i od 1998r kiedy po raz pierwszy chciała pomalować oczy, nikt jej już nie widział... czy to nie dziwne ?
😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
anilorak2 pisze:
bo źle pan do tego podchodził, nie można stać, gapić się w lustro i wyczekiwać cudu.....to musi się stać niezależnie od pana woli, niepostrzeżenie....nie wiedział pan? to musi być element zaskoczenia i wcześniejszej niechęci do tego typu zjawisk;P
...
![]()
rutson pisze:
moze byc . ?😊
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej