Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:wg kaspo jestem...W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki
![]()
Buuuuu
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
robertas19 pisze:
w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???
...
![]()
taktaktak pisze:
strelauiczarny pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:Wiesz coWypominasz mi mój wiek...
Jak możesz... To że mógłbyś być prawie moim ojcem Cię do tego nie upoważnia
Po drugie u mnie też mówią w kościele po polsku...
Papuga
No sory Tomku, ale to mój wiek jest wypominany a nie Twój
Dlaczego , przecież nie jesteś dzieckiem
wg kaspo jestem...
W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki![]()
Nie martw się , zawsze zostanie jeszcze czytanie do poduszki ;]
Nie lubię czytać ...
robertas19 pisze:
w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???
Nie ważne obejdziesz w drodze, Dorotka zafunduje ci tort
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:wg kaspo jestem...W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki
![]()
BuuuuuChyba wpadnę w depresję...
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???Nie ważne obejdziesz w drodze, Dorotka zafunduje ci tortcała pielgrzymka się zrzuci na tort
A Ty się zrzucisz na cukierki dla całej pielgrzymki
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???
Nie ważne obejdziesz w drodze, Dorotka zafunduje ci tort
cała pielgrzymka się zrzuci na tortA Ty się zrzucisz na cukierki dla całej pielgrzymki
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???Nie ważne obejdziesz w drodze, Dorotka zafunduje ci tortcała pielgrzymka się zrzuci na tort
A Ty się zrzucisz na cukierki dla całej pielgrzymki
Aaaa ryzykowne
filipzkonopi pisze:
Nie wiem czy to dobra decyzja, Dorota ci je wszystkie zje zanim je rozdasz
kaspo pisze:
lukaszseminara pisze:kaspooooooooojedyna osoba z ktora mozna pogadac o zyciu i smierci i takie tam xdpoczulem sie jakbym siedzial w bordowym szlaforku w ciemnobrazowym fotelu, w pokoju wylozonym drewnem w kolorze orzecha, a w kominku radosnie trzaskalo drewno. Ta cisze jedynie zakloca lekkie sapanie psa mysliwskiego wylozonego pod mymi kapciami. Az radosnie musialem pyknac w szklanke pelna porzadnej szkockiej.Dziwne uczucie.
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej