Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:wg kaspo jestem...🙁W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki
🙁
😃
Buuuuu
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
robertas19 pisze:
w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???
...
![]()
taktaktak pisze:
strelauiczarny pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:Wiesz co😕 Wypominasz mi mój wiek...
🙁 Jak możesz... To że mógłbyś być prawie moim ojcem Cię do tego nie upoważnia
😃Po drugie u mnie też mówią w kościele po polsku...
🙁Papuga
🙂No sory Tomku, ale to mój wiek jest wypominany a nie Twój
🙂
Dlaczego , przecież nie jesteś dzieckiem😉
wg kaspo jestem...🙁
W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki🙁
😃
Nie martw się , zawsze zostanie jeszcze czytanie do poduszki ;]
Nie lubię czytać ...🙁
robertas19 pisze:
w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???
Nie ważne obejdziesz w drodze, Dorotka zafunduje ci tort😉
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:wg kaspo jestem...🙁W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki
🙁
😃BuuuuuChyba wpadnę w depresję...
😃
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???Nie ważne obejdziesz w drodze, Dorotka zafunduje ci tort😉cała pielgrzymka się zrzuci na tort
😃 A Ty się zrzucisz na cukierki dla całej pielgrzymki
😃
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???
Nie ważne obejdziesz w drodze, Dorotka zafunduje ci tort😉
cała pielgrzymka się zrzuci na tort😃 A Ty się zrzucisz na cukierki dla całej pielgrzymki
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:w sierpniu to obchodzę 21 urodziny xD a ta pielgrzymka, którego sierpnia jest ???Nie ważne obejdziesz w drodze, Dorotka zafunduje ci tort😉cała pielgrzymka się zrzuci na tort
😃 A Ty się zrzucisz na cukierki dla całej pielgrzymki
😃
Aaaa ryzykowne🙂
filipzkonopi pisze:
Nie wiem czy to dobra decyzja, Dorota ci je wszystkie zje zanim je rozdasz😉
kaspo pisze:
lukaszseminara pisze:kaspooooooooo😃jedyna osoba z ktora mozna pogadac o zyciu i smierci i takie tam xdpoczulem sie jakbym siedzial w bordowym szlaforku w ciemnobrazowym fotelu, w pokoju wylozonym drewnem w kolorze orzecha, a w kominku radosnie trzaskalo drewno. Ta cisze jedynie zakloca lekkie sapanie psa mysliwskiego wylozonego pod mymi kapciami. Az radosnie musialem pyknac w szklanke pelna porzadnej szkockiej.Dziwne uczucie.
😉
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej