Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
taktaktak pisze:
robertas19 pisze:Ja z tą moją porządnością to bym uważał, bo ostatni raz w Kościele byłem 2 lata temu
Bierzmowanie? ślub?
Zostałam sama - jedyna porządna parafianka![]()
Edytowano 19 lutego 2010 o 23:38.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:Wiesz coWypominasz mi mój wiek...
Jak możesz... To że mógłbyś być prawie moim ojcem Cię do tego nie upoważnia
Po drugie u mnie też mówią w kościele po polsku...
Papuga
No sory Tomku, ale to mój wiek jest wypominany a nie Twój
kaspo pisze:
tak mi sie powidzialo z tym wiekiem
Ale widze ze rabnalem prosto w piete achillesowa
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
robertas19 pisze:
taktaktak pisze:robertas19 pisze:Ja z tą moją porządnością to bym uważał, bo ostatni raz w Kościele byłem 2 lata temu
Bierzmowanie? ślub?
Nie rekolekcje w 3 klasie technikum
![]()
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:Wiesz coWypominasz mi mój wiek...
Papuga
Dlaczego , przecież nie jesteś dzieckiem
taktaktak pisze:
robertas19 pisze:taktaktak pisze:robertas19 pisze:Ja z tą moją porządnością to bym uważał, bo ostatni raz w Kościele byłem 2 lata temu
Bierzmowanie? ślub?
HahaToż to na kolanach do Częstochowy
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
Ja dzisiaj napisałem cos o dziecięcych tematach , to mało co mnie banda gimnazjalistów nie ukamienowała
filipzkonopi pisze:
Ja dzisiaj napisałem cos o dziecięcych tematach , to mało co mnie banda gimnazjalistów nie ukamienowała
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:Wiesz coWypominasz mi mój wiek...
Papuga
wg kaspo jestem...
W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki![]()
robertas19 pisze:
taktaktak pisze:robertas19 pisze:taktaktak pisze:robertas19 pisze:Ja z tą moją porządnością to bym uważał, bo ostatni raz w Kościele byłem 2 lata temu
Bierzmowanie? ślub?
HahaToż to na kolanach do Częstochowy
Jakby jeszcze moja grandmother żyła to by na pewno mi kazała iść na kolanach do Częstochowy :F
![]()
taktaktak pisze:
wg kaspo jestem...W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki
![]()
strelauiczarny pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:Wiesz coWypominasz mi mój wiek...
Papuga
wg kaspo jestem...
W tym roku mi 19 lat stuknie to nie wiem... mama mi już nie pozwoli oglądać wieczorynki![]()
Nie martw się , zawsze zostanie jeszcze czytanie do poduszki ;]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej