Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
cułpa jest odmianą słowa wina ???
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
taktaktak pisze:kaspo pisze:taktaktak pisze:kaspo piszela mnie niestety ten nowy 2010 rok, okazal sie dosyc... trudny.Przynajmniej jak narazie. Trzeba tylko doczekac do konca zimy i bedzie git
Nie zwalaj winy na rok
moge zwalic wine na Ciebie jesli chcesz
ok... zniosę to, wal
to wszystko Twoja wina. Twoja culpa, Twoja baaaaardzo wielka culpa.
Odrazu lepiej
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
kaspo pisze:
oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widzeMea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
kaspo pisze:
oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze
Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...
Kojarzycie?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
kaspo pisze:oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widzeMea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
Nie wszyscy są dziećmi
![]()
kaspo pisze:
filipzkonopi pisze:kaspo pisze:oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widzeMea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
Nie wszyscy są dziećmiCałkiem trafna uwaga
robertas19 pisze:
kaspo pisze:oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widzeMea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
W moich stronach ksiądz mówi po polsku
kaspo pisze:
oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze
Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...
Kojarzycie?
kaspo pisze:
robertas19 pisze:kaspo pisze:oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widzeMea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
W moich stronach ksiądz mówi po polsku
Nie wiem jak w moich, bo ja do kosciola nie chadzam
![]()
taktaktak pisze:
Wiesz coWypominasz mi mój wiek...
Jak możesz... To że mógłbyś być prawie moim ojcem Cię do tego nie upoważnia
Po drugie u mnie też mówią w kościele po polsku...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:Wiesz coWypominasz mi mój wiek...
Jak możesz... To że mógłbyś być prawie moim ojcem Cię do tego nie upoważnia
Po drugie u mnie też mówią w kościele po polsku...
Papuga
robertas19 pisze:
Ja z tą moją porządnością to bym uważał, bo ostatni raz w Kościele byłem 2 lata temu
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej