Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
cułpa jest odmianą słowa wina ???
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
taktaktak pisze:kaspo pisze:taktaktak pisze:kaspo pisze😃la mnie niestety ten nowy 2010 rok, okazal sie dosyc... trudny.Przynajmniej jak narazie. Trzeba tylko doczekac do konca zimy i bedzie git
🙂Nie zwalaj winy na rok
😃moge zwalic wine na Ciebie jesli chcesz
😛ok... zniosę to, wal
😃
to wszystko Twoja wina. Twoja culpa, Twoja baaaaardzo wielka culpa.
Odrazu lepiej😛
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
kaspo pisze:
oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze🙂Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
🙂
kaspo pisze:
oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze🙂
Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...
Kojarzycie?🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
kaspo pisze:oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze🙂Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
🙂Nie wszyscy są dziećmi
![]()
kaspo pisze:
filipzkonopi pisze:kaspo pisze:oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze🙂Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
🙂Nie wszyscy są dziećmiCałkiem trafna uwaga
robertas19 pisze:
kaspo pisze:oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze🙂Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
🙂W moich stronach ksiądz mówi po polsku
😃
kaspo pisze:
oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze🙂
Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...
Kojarzycie?🙂
kaspo pisze:
robertas19 pisze:kaspo pisze:oj dzieciaki, nie chodzi sie do kosciola widze🙂Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa...Kojarzycie?
🙂W moich stronach ksiądz mówi po polsku
😃
Nie wiem jak w moich, bo ja do kosciola nie chadzam🙂
![]()
taktaktak pisze:
Wiesz co😕 Wypominasz mi mój wiek...
🙁 Jak możesz... To że mógłbyś być prawie moim ojcem Cię do tego nie upoważnia
😃Po drugie u mnie też mówią w kościele po polsku...
🙁
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:Wiesz co😕 Wypominasz mi mój wiek...
🙁 Jak możesz... To że mógłbyś być prawie moim ojcem Cię do tego nie upoważnia
😃Po drugie u mnie też mówią w kościele po polsku...
🙁
Papuga🙂
robertas19 pisze:
Ja z tą moją porządnością to bym uważał, bo ostatni raz w Kościele byłem 2 lata temu😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej