Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:Tomek - jak możesz być tak nieludzki ;Sorry to nie moje hobby😉Ojojku jojku, przecież wiesz że żartuję ale lubię ten tekst -> "jak możesz być tak nieludzki"
🙂
robertas19 pisze:
Coś rzadko się teraz ciebie Kaspo spotyka na forum🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:Tomek - jak możesz być tak nieludzki ;Sorry to nie moje hobby😉Ojojku jojku, przecież wiesz że żartuję ale lubię ten tekst -> "jak możesz być tak nieludzki"
🙂
baby wiem, z reguły sie do tego nie przyznaje, ale powiem ci ze do telewizora mnie nei zaciągniesz jak małysz lata, już wole Misja obejrzeć poraz setny.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
kaspo pisze:
Dla mnie niestety ten nowy 2010 rok, okazal sie dosyc... trudny.
Przynajmniej jak narazie. Trzeba tylko doczekac do konca zimy i bedzie git🙂
taktaktak pisze:
kaspo pisze😃la mnie niestety ten nowy 2010 rok, okazal sie dosyc... trudny.Przynajmniej jak narazie. Trzeba tylko doczekac do konca zimy i bedzie git
🙂Nie zwalaj winy na rok
😃
kaspo pisze:
Dla mnie niestety ten nowy 2010 rok, okazal sie dosyc... trudny.
Przynajmniej jak narazie. Trzeba tylko doczekac do konca zimy i bedzie git🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
kaspooooooooo😃jedyna osoba z ktora mozna pogadac o zyciu i smierci i takie tam xd
![]()
taktaktak pisze:
Misja? Co to jest?Spoko, każdy ma inne zainteresowania, aczkolwiek dobrze że wiesz kto to jest Małysz😃
kaspo pisze:
taktaktak pisze:kaspo pisze😃la mnie niestety ten nowy 2010 rok, okazal sie dosyc... trudny.Przynajmniej jak narazie. Trzeba tylko doczekac do konca zimy i bedzie git
🙂Nie zwalaj winy na rok
😃
moge zwalic wine na Ciebie jesli chcesz😛
taktaktak pisze:
kaspo pisze:taktaktak pisze:kaspo pisze😃la mnie niestety ten nowy 2010 rok, okazal sie dosyc... trudny.Przynajmniej jak narazie. Trzeba tylko doczekac do konca zimy i bedzie git
🙂Nie zwalaj winy na rok
😃moge zwalic wine na Ciebie jesli chcesz
😛ok... zniosę to, wal
😃
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:Misja? Co to jest?Spoko, każdy ma inne zainteresowania, aczkolwiek dobrze że wiesz kto to jest Małysz😃
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mi%C5%9B_(film)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej