Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
![]()
ragazzo occhi cielo.
![]()
lukaszseminara pisze:
a ja lubie ich troje sobie sluchac..
np.. 'geranium' albo 'Ci wielcy' naprawde polecam.....
ragazzo occhi cielo.
![]()
robertas19 pisze:
lukaszseminara pisze:a ja lubie ich troje sobie sluchac..np.. 'geranium' albo 'Ci wielcy' naprawde polecam..
...Ja tylko ich słuchałem kiedy byli na topie, ale nie powiem, piosenki mają cool
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej