vikilok kobieta, 26
Nagrań: 2, Postów: 671
28 listopada 2010 o 11:33
Zgłoś do moderacji
harry1782 pisze:
Ja tam teraz tylko czekam na nastepną edycję i zapraszam was na castingi xD hehe
Prawdopodobnie nie będzie następnej edycji. Będzie za to program X factor,
Konto usunięte
kawusia kobieta, 35
Koło / Pzń
Nagrań: 163, Postów: 43
28 listopada 2010 o 14:51
Zgłoś do moderacji
Magda, bez sensu... Kamil był moim faworytem. A jak usłyszałam jak czysto, z pięknym vibrato gra na saksofonie... ach
🙂
Paulina Szymańska
squirrel kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 72, Postów: 11
28 listopada 2010 o 15:00
Zgłoś do moderacji
Zdecydowanie byłam za Bednarkiem odkąd usłyszałam go na castingu. Cóż mimo wszystko on jest wygranym tej edycji. Wypromował swój zespół, zdobył tłum nowych fanów (szczególnie fanek) i już osiągnął wielki sukces. Czeka go wspaniała i długa kariera
😃 Bless
Magdalena
28 listopada 2010 o 15:05
Zgłoś do moderacji
Ja byłąm za Kamilem, ale już nie ważne kto wygrał, bardziej wkurzyła mnie sprawa, że nagrodę pocieszenia dostała Jeszka a nie Bednarek...
adelia kobieta, 29
Wlkp.
Nagrań: 5, Postów: 349
28 listopada 2010 o 15:12
Zgłoś do moderacji
Według mnie, w Mam Talent powinno być jakieś ograniczenie wiekowe, bo takie dzieci, jasne, że mają talent, oczywiście, że mają i chcą się czymś pochwalić, ale myślę, że nie są jeszcze na tyle dojrzałe, by wiedzieć, co chcą robić, być może zostawią kiedyś swoją pasję i pójdą w zupełnie inną stronę. No, ale, dobra.
Dalej, myślę, że Magda podziałała trochę na ludzkich uczuciach, że kupiłaby sobie dom i tak dalej, ludzie współczują.
Wielki szał powstał, jeśli chodzi o Kamila Bednarka, nagrał płytę ze swoim zespołem, rozsławił swoją postać i swój zespół, więc myślę, że i tak MT bardzo mu pomógł.
Ja osobiście byłam za Piotrkiem Lisieckim, świetny wokal i jeszcze gitara, no, cóż. Mam nadzieję, że i tak się wybije i, że nagra płytę - z chęcią bym ją kupiła.
28 listopada 2010 o 15:14
Zgłoś do moderacji
ja caly czas bylem za Patrycja - kiedy spiewala normlanie ruszala sie calal moja rodzina, ktora jest nieco sztywna i wogole...
spiewa z taka lekkoscia i robi to tak naturalnie
🙂
wojtasinskiii.
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 15:19
Zgłoś do moderacji
Dokładnie, zgadzam się w stu procentach z wojtasinskiiim! Ta dziewczyna miała power
😃
This is something more.
28 listopada 2010 o 15:19
Zgłoś do moderacji
oj tak, Patrycja jest świetna, według mnie najlepiej wypadła w półfinale
😃
wie ktoś, dlaczego Jeszka dostała 100 tys.?
squirrel kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 72, Postów: 11
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 15:30
Zgłoś do moderacji
A moim zdaniem Jeszka zaśpiewała znakomicie! Zazdrośnicy
😛
This is something more.
28 listopada 2010 o 15:35
Zgłoś do moderacji
spiewajacamarietta pisze:
oj tak, Patrycja jest świetna, według mnie najlepiej wypadła w półfinale 😃
wie ktoś, dlaczego Jeszka dostała 100 tys.?
mysle ze to prywatny sponsor hahah
wojtasinskiii.
mihle mężczyzna, 38
Babimost
Nagrań: 57, Postów: 6
28 listopada 2010 o 15:48
Zgłoś do moderacji
od poczatku byłem za Kamilem,ale wczoraj moim zdaniem najlepsi byli Me Myself And I ... i to oni powinni wygrać
28 listopada 2010 o 16:30
Zgłoś do moderacji
Myśle ze To właśnei tej skromnej Dziewczynce należał się taki sukces
🙂)) potrafiła wzruszyć publike do łez... Chłopaki dadzą sobie radę... moim zdaniem już są skierowani na odpowiednią drogę i Bednarek i Lisiecki już coś mają w zanadrzu i teraz mogą wykorzystać swoją szansę albo zostać tylko chwilowymi gwiazdami na 5 minut . ona ma szansę się rozwijać w tym kierunku który kocha, w kierunku muzyki, jest bardzo młoadą dziewczynką ale na swój wiek niezwykle dorosłą
🙂 tu już nie chodzi o samą kasę bo jeśli wszyscy finaliśći wykorzystają swoją szansę mogą na tym teraz zyskac dużo więcej
🙂)) już pokazali się publice i z pewnoscią każdy z nich zdobył swoją grupę fanów
🙂) nikt z nich nie zginie nawet na tak małej polskiej scenie
🙂)) Amen
🙂