vikilok kobieta, 27

Nagrań: 2, Postów: 671
28 listopada 2010 o 11:33
Zgłoś do moderacji
harry1782 pisze:
Ja tam teraz tylko czekam na nastepną edycję i zapraszam was na castingi xD hehe
Prawdopodobnie nie będzie następnej edycji. Będzie za to program X factor,
Konto usunięte

kawusia kobieta, 36
Koło / Pzń

Nagrań: 163, Postów: 43
28 listopada 2010 o 14:51
Zgłoś do moderacji
Magda, bez sensu... Kamil był moim faworytem. A jak usłyszałam jak czysto, z pięknym vibrato gra na saksofonie... ach

Paulina Szymańska
squirrel kobieta, 33
Warszawa

Nagrań: 72, Postów: 11
28 listopada 2010 o 15:00
Zgłoś do moderacji
Zdecydowanie byłam za Bednarkiem odkąd usłyszałam go na castingu. Cóż mimo wszystko on jest wygranym tej edycji. Wypromował swój zespół, zdobył tłum nowych fanów (szczególnie fanek) i już osiągnął wielki sukces. Czeka go wspaniała i długa kariera

Bless
Magdalena
28 listopada 2010 o 15:05
Zgłoś do moderacji
Ja byłąm za Kamilem, ale już nie ważne kto wygrał, bardziej wkurzyła mnie sprawa, że nagrodę pocieszenia dostała Jeszka a nie Bednarek...
adelia kobieta, 30
Wlkp.

Nagrań: 5, Postów: 349
28 listopada 2010 o 15:12
Zgłoś do moderacji
Według mnie, w Mam Talent powinno być jakieś ograniczenie wiekowe, bo takie dzieci, jasne, że mają talent, oczywiście, że mają i chcą się czymś pochwalić, ale myślę, że nie są jeszcze na tyle dojrzałe, by wiedzieć, co chcą robić, być może zostawią kiedyś swoją pasję i pójdą w zupełnie inną stronę. No, ale, dobra.
Dalej, myślę, że Magda podziałała trochę na ludzkich uczuciach, że kupiłaby sobie dom i tak dalej, ludzie współczują.
Wielki szał powstał, jeśli chodzi o Kamila Bednarka, nagrał płytę ze swoim zespołem, rozsławił swoją postać i swój zespół, więc myślę, że i tak MT bardzo mu pomógł.
Ja osobiście byłam za Piotrkiem Lisieckim, świetny wokal i jeszcze gitara, no, cóż. Mam nadzieję, że i tak się wybije i, że nagra płytę - z chęcią bym ją kupiła.
28 listopada 2010 o 15:14
Zgłoś do moderacji
ja caly czas bylem za Patrycja - kiedy spiewala normlanie ruszala sie calal moja rodzina, ktora jest nieco sztywna i wogole...
spiewa z taka lekkoscia i robi to tak naturalnie

wojtasinskiii.
monia2405 kobieta, 30
Michałowo/obok Białegostoku

Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 15:19
Zgłoś do moderacji
Dokładnie, zgadzam się w stu procentach z wojtasinskiiim! Ta dziewczyna miała power

This is something more.
28 listopada 2010 o 15:19
Zgłoś do moderacji
oj tak, Patrycja jest świetna, według mnie najlepiej wypadła w półfinale
wie ktoś, dlaczego Jeszka dostała 100 tys.?
squirrel kobieta, 33
Warszawa

Nagrań: 72, Postów: 11
monia2405 kobieta, 30
Michałowo/obok Białegostoku

Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 15:30
Zgłoś do moderacji
A moim zdaniem Jeszka zaśpiewała znakomicie! Zazdrośnicy

This is something more.
28 listopada 2010 o 15:35
Zgłoś do moderacji
spiewajacamarietta pisze:
oj tak, Patrycja jest świetna, według mnie najlepiej wypadła w półfinale 
wie ktoś, dlaczego Jeszka dostała 100 tys.?
mysle ze to prywatny sponsor hahah
wojtasinskiii.
mihle mężczyzna, 39
Babimost

Nagrań: 57, Postów: 6
28 listopada 2010 o 15:48
Zgłoś do moderacji
od poczatku byłem za Kamilem,ale wczoraj moim zdaniem najlepsi byli Me Myself And I ... i to oni powinni wygrać
28 listopada 2010 o 16:30
Zgłoś do moderacji
Myśle ze To właśnei tej skromnej Dziewczynce należał się taki sukces

)) potrafiła wzruszyć publike do łez... Chłopaki dadzą sobie radę... moim zdaniem już są skierowani na odpowiednią drogę i Bednarek i Lisiecki już coś mają w zanadrzu i teraz mogą wykorzystać swoją szansę albo zostać tylko chwilowymi gwiazdami na 5 minut . ona ma szansę się rozwijać w tym kierunku który kocha, w kierunku muzyki, jest bardzo młoadą dziewczynką ale na swój wiek niezwykle dorosłą

tu już nie chodzi o samą kasę bo jeśli wszyscy finaliśći wykorzystają swoją szansę mogą na tym teraz zyskac dużo więcej

)) już pokazali się publice i z pewnoscią każdy z nich zdobył swoją grupę fanów

) nikt z nich nie zginie nawet na tak małej polskiej scenie

)) Amen