Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pinupgirl pisze:
Ale tu nie chodzi o akty rozpaczy , tu chodzi o sprawiedliwość,której w tym kraju nie ma.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
pinupgirl pisze:
Ale tu nie chodzi o akty rozpaczy , tu chodzi o sprawiedliwość,której w tym kraju nie ma.
KIEDY MA DUSZA OPUŚCI CIAŁO, CHCĘ BY PO MNIE COŚ ZOSTAŁO...NP. MOJE PIOSENKI...
pinupgirl pisze:
Masz rację taktaktak,to też jest przesada,ja osobiście uważam ,że Magda ma również talent ,Tylko jedna rzecz mnie zastanawia ,we wszystkich sondazach ewidentnie widac ze Kamil powinien wygrac , ze ludzie go popieraja. Nie dziw sie ze nagle wszyscy poczuli sie oszukani i zaskoczeni.Sama pewnie widzialas co dzieje sie w necie , ile osob go popiera , o Magdzie niewiele slychac bylo .To Was w ogole nie zastanawia , bo moze podchodzicie bezkrytycznie do telewizji , a nie macie pojecia ile tam przekretow jest.Sama pewnie zdziwilabym sie nie raz.
pinupgirl pisze:
Masz rację taktaktak,to też jest przesada,ja osobiście uważam ,że Magda ma również talent ,
Tylko jedna rzecz mnie zastanawia ,we wszystkich sondazach ewidentnie widac ze Kamil powinien wygrac , ze ludzie go popieraja. Nie dziw sie ze nagle wszyscy poczuli sie oszukani i zaskoczeni.
Sama pewnie widzialas co dzieje sie w necie , ile osob go popiera , o Magdzie niewiele slychac bylo .
To Was w ogole nie zastanawia , bo moze podchodzicie bezkrytycznie do telewizji , a nie macie pojecia ile tam przekretow jest.
Sama pewnie zdziwilabym sie nie raz.
Edytowano 28 listopada 2010 o 01:31.
taktaktak pisze:
eee tam, co sie będziemy martwić - ludzie, przecież oni wszyscy na pewno jakoś zaistnieją, będą mieli chociażby małe koncerty organizowane, chociażby w okolicach swojego miasta, bo dla swoich miast i wsi są już mini gwiazdami. A potem tylko publiczność będzie się powiększać. Ja właśnie włączyłam subskrybcję kanału na youtubie Lisieckiego i jak go spotkam w Gdańsku to pogratuluję talentu osobiście 🙂Dziś huczy Polska, za tydzień zostan tylko FANI a "rozhukani fani" zapomną. Dobranoc!🙂
potrzebujeinspiracji pisze:
głosy <b>szalejących nastolatek<😕b> rozłożyły się na dwóch przystojniaków
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej