bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
27 listopada 2010 o 22:54
Zgłoś do moderacji
No cóż... nie sądzę, aby Magda była z nich wszystkich najlepsza, ale sądziłem, że to właśnie ona wygra... ludzie "uwielbiają" takie wykony, a w dodatku Magda występowała jako ostatnia "efekt świeżości" + hmm, nie wiem jak to nazwać, w każdym razie w galach bokserskich walka wieczoru jest zawsze na końcu, więc to co na końcu wydaje się ludziom najbardziej atrakcyjne; na ostatni występ najdłużej się czeka. Ooo... taka moja interpretacja wyników. Zwróćcie uwagę, że wszyscy występujący w półfinałach na końcu, przeszli do finału z pierwszego miejsca.
najsel mężczyzna, 53
Gogolin
Nagrań: 541, Postów: 25
27 listopada 2010 o 22:57
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z moim przedmówcą Kacperskym. Kamilowi powinni chociaż przyznać symboliczną "stówkę" i byłoby o'key, ale i tak chłopak da sobie w życiu radę. Właśnie wydał swoją płytę. Koncertuje wraz z zespołem. Będzie dobrze. Najważniejsze, żeby sodówka mu do głowy nie uderzyła. Ale moim zdaniem nie wyglada na takiego.
Dziewczynka jak dziewczynka. Rodzicie jak będą mądrzy, to założą jej konto i na 18-kę będzie miała jak znalazł na start.
W najgorszym wypadku wyremontują sobie domek na wsi. Córce kupią skrzypce i będą sobie dalej spokojnie żyli. Trzeba im życzyć szczęścia i tyle. Osobiście patrząc zupełnie z zawodowego punktu widzenia mnie jej głos po prostu się nie podoba.
Natomiast zarówno Kamil Bednarek jak i Piotr Lisiecki to młodzi wyróżniający się bardzo zdolni wokaliści. Dadzą sobie radę
😉
Ale o gustach przecież się nie dyskutuje.
KIEDY MA DUSZA OPUŚCI CIAŁO, CHCĘ BY PO MNIE COŚ ZOSTAŁO...NP. MOJE PIOSENKI...
kacpersky551 mężczyzna, 33
Dolny Śląsk :)
Nagrań: 2, Postów: 5540
27 listopada 2010 o 22:58
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
A ja powiem tyle, więcej edycji być nie powinno 🙂
Zgadzam się na 1 mln %
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
najsel mężczyzna, 53
Gogolin
27 listopada 2010 o 23:01
Zgłoś do moderacji
Bardzo słuszna i cenna uwaga bocin! To wszystko jest kwestia psychologi społecznej tłumu! No i potwierdza się tu powiedzenie: "...ostatni będą pierwszymi..." z czym osobiście w tym konkretnym przypadku się nie zgadzam. Ale co tam.
Już po zawodach
😉 Jutro następne
😉
najsel mężczyzna, 53
Gogolin
27 listopada 2010 o 23:03
Zgłoś do moderacji
Nie wiadomo czy będzie następna edycja czy też nie, ale na pewno TVN wykupi jakąś licencję na program dla śpiewających
😉
Tak, że isingowicze wszystkich krajów! Łączcie się i szykujcie! Bo to coś dla Was!
😉
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 252, Postów: 1322
27 listopada 2010 o 23:05
Zgłoś do moderacji
Teraz będzie X Factor, program dla śpiewających rodem z UK
😉
<<''Break Me, Shake Me''>>
kacpersky551 mężczyzna, 33
Dolny Śląsk :)
Nagrań: 2, Postów: 5540
27 listopada 2010 o 23:08
Zgłoś do moderacji
mortygirl pisze:
Teraz będzie X Factor, program dla śpiewających rodem z UK 😉
Jestem ciekawy kto będzie prowadził ten program
😃
Ale tego dowiemy się wiosną
😃
Bo X- Factor ma się pojawić w wiosennej ramówce TVN
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
halamadrid mężczyzna, 35
Warszawa
Nagrań: 5, Postów: 1308
27 listopada 2010 o 23:10
Zgłoś do moderacji
Niech sprowadzą jakiś tele(d/t)urniej z Japonii to dopiero ubaw będzie...
Nemo est casu bonus
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 252, Postów: 1322
annna84 kobieta, 40
Kraśnik
Nagrań: 212, Postów: 18
27 listopada 2010 o 23:14
Zgłoś do moderacji
Ja się cieszę się, że Magda wygrała. Uwielbiam jej niepowtarzalną barwę głosu
🙂
mruq mężczyzna, 32
Wrocław
Nagrań: 9, Postów: 1045
27 listopada 2010 o 23:16
Zgłoś do moderacji
kacpersky551 pisze:
mortygirl pisze:Teraz będzie X Factor, program dla śpiewających rodem z UK 😉
Jestem ciekawy kto będzie prowadził ten program 😃
Ale tego dowiemy się wiosną 😃
Bo X- Factor ma się pojawić w wiosennej ramówce TVN 😃
Z nieoficialnych informacji jeszcze nie ma ustalonego JURY
🙂 Prawdopodobnie w polowie grudnia bedzie reklama na TVN
🙂 i tam wszystko bedzie
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
27 listopada 2010 o 23:17
Zgłoś do moderacji
Nieeee , miałam nadzieję i byłam prawie pewna,że wygra Bednarek ! 🙁
Magda jest dobra , ale nie aż tak
27 listopada 2010 o 23:35
Zgłoś do moderacji
http://mamtalent.plejada.pl/forum.html?hashr=0&#forum:MSwzMDEsOCw3ODIzMDQ3NiwyMDA2ODgxNDIsMTAxNTQ1MDcsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
!!!
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
27 listopada 2010 o 23:40
Zgłoś do moderacji
mortygirl pisze:
kacpersky551 pisze:mortygirl pisze:Teraz będzie X Factor, program dla śpiewających rodem z UK 😉
Wojewódzki będzie ten 'zły' jak Simon w brytyjskiej wersji😉 Oby tylko nie Mołek prowadziła, bo wyrwę sobie włosy z głowy ha ha ha
Mogę Cię w jednym zapewnić, że Magda Mołek na pewno tego programu prowadzić nie będzie
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
27 listopada 2010 o 23:44
Zgłoś do moderacji
spiewajacamarietta pisze:
http://mamtalent.plejada.pl/forum.html?hashr=0&#forum:MSwzMDEsOCw3ODIzMDQ3NiwyMDA2ODgxNDIsMTAxNTQ1MDcsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==!!!
ja rozumiem, można miec żal, że faworyt nie wygrał, ja także mam, że nie wygrał Piotr. Ale to co Ci ludzie, dziwczyny w większości, wypisują na tym forum, doprowadza mnie do szewskiej pasji. Po co knuc spiski i wymyślac jakieś głupoty o zablokowanych liniach? Nie sądzicie, że TVN jest na tyle poważną stacją, że nie może sobie pozwolic na coś takiego, bo straci wiarygodnośc? Nawet gdyby program był ustawiony, to stacja prędzej po prostu nie policzyłaby smsów na Kamila lub podała fałszywe dane niż zablokowała linię, bo tego nikt nie jest w stanie udowodnic, może pozostawac wyłącznie w swerze domysłów.