28 listopada 2010 o 01:49
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
potrzebujeinspiracji pisze:głosy szalejących nastolatek rozłożyły się na dwóch przystojniakówMoja mama dziękuje za komplement 😃
Ależ ja także głosowałam na Piotra, chociaż mnie zapewne nieco bliżej do szalejących nastolatek niż Twojej mamie
😉
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
28 listopada 2010 o 01:55
Zgłoś do moderacji
potrzebujeinspiracji pisze:
taktaktak pisze😛otrzebujeinspiracji pisze:głosy szalejących nastolatek rozłożyły się na dwóch przystojniakówMoja mama dziękuje za komplement 😃
Ależ ja także głosowałam na Piotra, chociaż mnie zapewne nieco bliżej do szalejących nastolatek niż Twojej mamie😉
Hehe, jeśli nie masz pokoju z wyrytymi sercami i inicjałami Piotra Lisieckiego, nie szukasz na gwałt jego numer w internecie/konta na nk/facebooku - to tak samo daleko Ci do szalejących nastolatek co mojej mamie
😃 Więc możesz odetchnąć i spać dziś spokojnie
🙂
To ja też już pójdę spać bo jest środek nocy prawie a się "zagadałam" z Wami
🙂
papapaa dziewczyny
🙂
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
28 listopada 2010 o 01:58
Zgłoś do moderacji
Dobranoc, dobranoc
😉
Ja też uciekam do szarej rzeczywistości, mam do napisania jeszcze jakieś 7 stron o pesymiźmie w powieści poetyckiej polskiego romantyzmu, więc cała noc randkowania z Mickiewiczem, Słowackim i innymi Romantycznymi, przede mną
😉
arisen mężczyzna
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 52
loco89 mężczyzna, 35
Lipno, Toruń, Londyn
Nagrań: 51, Postów: 95
28 listopada 2010 o 07:48
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
A ja powiem tyle, więcej edycji być nie powinno 🙂
Zgadzam się
😎
David Top
28 listopada 2010 o 08:47
Zgłoś do moderacji
Oj ludzie, ludzie. Zastanawia mnie tylko jedno. Poruszacie tematy ilości wejść na profile Bednarka na różnych portalach. A co ma piernik do wiatraka? Ja wchodziłam na jego strony głównie po to, by posłuchać jego muzyki. Najzwyczajniej w świecie mi się podoba, lubie reggae. Ale nie chciałam by wygrał. Nie oddałam głosu, bo mi szkoda kasy. Wiele tych właśnie jego cudownych fanek nie głosowało, bo nie ma pieniędzy i tyle. Wygrała Madzia i ja się cieszę. Cieszę się, że nie wygrał Kamil, bo mam wrażenie, że mogło by mu po wygranej trochę odbić, poczułby się gwiazdą i tyle z sympatycznego chłopca by było.
Ale chyba nie ma co tak przeżywać. Nie zawsze wygrywa faworyt i osoba z największym poparciem w internecie. Zauważcie, że w necie głosuję się za darmo, a jak przychodzi do wydania 3 zł (czy iluś tam) to ludzie w wielu przypadkach liczą na głosy innych.
Justyś
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
28 listopada 2010 o 10:20
Zgłoś do moderacji
No wygrana to może bardziej zaszkodzić małej dziewczynce , jeśli już w tych kategoriach myślimy.Ona jest mniej świadoma,co się wokół niej dzieje,niż 19letni chłopak.
Dziwią mnie sondaże , w których powinien być zwycięzcą, a najbardziej mnie zastanawia jego zachowanie przed ogłoszeniem wyników( i nie tylko ja to zauważyłam)
Tyle.
vikilok kobieta, 26
Nagrań: 2, Postów: 671
harry1782 mężczyzna, 28
Nagrań: 0, Postów: 83
28 listopada 2010 o 10:44
Zgłoś do moderacji
1. Kamil Bednarek
2.Piotr Lisiecki
3. Sabina Jeszka
4.Magda Welc
1. Napewno ktos go wypatrzyl, on sobie poradzi bo ma świetny glos
2.to samo co 1 ;] tez ma swietny glos
3. Ją tez napewno wypatrzyl jakis menager no bo nie jest brzydka, zrobi kariere i ma swietny glos
4. Dla mnie byli lepsi, no ale ona niby jest biedyna to przydadza jej sie pieniadze, nie spiewa zle
Ja osobiscie bylem za Kamilem
🙂
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
28 listopada 2010 o 10:47
Zgłoś do moderacji
harry1782 pisze:
1. Kamil Bednarek
2.Piotr Lisiecki
3. Sabina Jeszka
4.Magda Welc
1. Napewno ktos go wypatrzyl, on sobie poradzi bo ma świetny glos
2.to samo co 1 ;] tez ma swietny glos
3. Ją tez napewno wypatrzyl jakis menager no bo nie jest brzydka, zrobi kariere i ma swietny glos
4. Dla mnie byli lepsi, no ale ona niby jest biedyna to przydadza jej sie pieniadze, nie spiewa zle
Ja osobiscie bylem za Kamilem 🙂
Myśle identycznie.
The end, because I'm falling to pieces.
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 10:49
Zgłoś do moderacji
Szczerze to nie obstawiałam ani Lisieckiego ani Bednarka. Nie można zaprzeczyć, że nie mają talentu, to na pewno. Jednak bardziej zwróciły moją uwagę Malinowska i Jeszka. Cieszę się, że Jeszka chociaż tą nagrodę specjalną dostała. Nie oszukujmy się Bednarek sobie i bez tych 300 tysięcy poradzi. Wydał płytę, koncertuje i czego chcieć więcej? Lisiecki też myślę, że sobie poradzi. Magda hmm nie lubię ckliwych historyjek, a myślę, że dla tej dziewczynki te pieniądze najbardziej się przydadzą
😉
This is something more.
martula97 kobieta, 27
Kraków
Nagrań: 470, Postów: 325
28 listopada 2010 o 11:07
Zgłoś do moderacji
mi się podobał jej śpiew ale dziewczynka ma jeszcze czas chociaż może i dobrze że nie wygrał Ka mil bo wyglądali wraz z zespołem jakby coś brali.
wg mnie powinna wygrac Patrycja lub Kasia (dwie pierwsze) była bym może i za tym duetem co tańczył ale niestety pokazali że się pomylili i o był ich duży błąd bo mogli improwizowac
http://www.pmiska.pl
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 11:13
Zgłoś do moderacji
Kasia strasznie smęciła
😛
Za to Patrycja hmm duży duży power!
🙂
This is something more.
harry1782 mężczyzna, 28
Nagrań: 0, Postów: 83
28 listopada 2010 o 11:28
Zgłoś do moderacji
Ja tam teraz tylko czekam na nastepną edycję i zapraszam was na castingi xD hehe