28 listopada 2010 o 01:49
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
potrzebujeinspiracji pisze:głosy szalejących nastolatek rozłożyły się na dwóch przystojniakówMoja mama dziękuje za komplement 
Ależ ja także głosowałam na Piotra, chociaż mnie zapewne nieco bliżej do szalejących nastolatek niż Twojej mamie

taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

Nagrań: 14, Postów: 2707
28 listopada 2010 o 01:55
Zgłoś do moderacji
potrzebujeinspiracji pisze:
taktaktak pisze
otrzebujeinspiracji pisze:głosy szalejących nastolatek rozłożyły się na dwóch przystojniakówMoja mama dziękuje za komplement
Ależ ja także głosowałam na Piotra, chociaż mnie zapewne nieco bliżej do szalejących nastolatek niż Twojej mamie
Hehe, jeśli nie masz pokoju z wyrytymi sercami i inicjałami Piotra Lisieckiego, nie szukasz na gwałt jego numer w internecie/konta na nk/facebooku - to tak samo daleko Ci do szalejących nastolatek co mojej mamie

Więc możesz odetchnąć i spać dziś spokojnie

To ja też już pójdę spać bo jest środek nocy prawie a się "zagadałam" z Wami
papapaa dziewczyny

Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
28 listopada 2010 o 01:58
Zgłoś do moderacji
Dobranoc, dobranoc
Ja też uciekam do szarej rzeczywistości, mam do napisania jeszcze jakieś 7 stron o pesymiźmie w powieści poetyckiej polskiego romantyzmu, więc cała noc randkowania z Mickiewiczem, Słowackim i innymi Romantycznymi, przede mną

arisen mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 52
loco89 mężczyzna, 37
Lipno, Toruń, Londyn

Nagrań: 51, Postów: 95
28 listopada 2010 o 07:48
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
A ja powiem tyle, więcej edycji być nie powinno 
Zgadzam się

David Top
28 listopada 2010 o 08:47
Zgłoś do moderacji
Oj ludzie, ludzie. Zastanawia mnie tylko jedno. Poruszacie tematy ilości wejść na profile Bednarka na różnych portalach. A co ma piernik do wiatraka? Ja wchodziłam na jego strony głównie po to, by posłuchać jego muzyki. Najzwyczajniej w świecie mi się podoba, lubie reggae. Ale nie chciałam by wygrał. Nie oddałam głosu, bo mi szkoda kasy. Wiele tych właśnie jego cudownych fanek nie głosowało, bo nie ma pieniędzy i tyle. Wygrała Madzia i ja się cieszę. Cieszę się, że nie wygrał Kamil, bo mam wrażenie, że mogło by mu po wygranej trochę odbić, poczułby się gwiazdą i tyle z sympatycznego chłopca by było.
Ale chyba nie ma co tak przeżywać. Nie zawsze wygrywa faworyt i osoba z największym poparciem w internecie. Zauważcie, że w necie głosuję się za darmo, a jak przychodzi do wydania 3 zł (czy iluś tam) to ludzie w wielu przypadkach liczą na głosy innych.
Justyś
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
28 listopada 2010 o 10:20
Zgłoś do moderacji
No wygrana to może bardziej zaszkodzić małej dziewczynce , jeśli już w tych kategoriach myślimy.Ona jest mniej świadoma,co się wokół niej dzieje,niż 19letni chłopak.
Dziwią mnie sondaże , w których powinien być zwycięzcą, a najbardziej mnie zastanawia jego zachowanie przed ogłoszeniem wyników( i nie tylko ja to zauważyłam)
Tyle.
vikilok kobieta, 27

Nagrań: 2, Postów: 671
harry1782 mężczyzna, 29

Nagrań: 1, Postów: 83
28 listopada 2010 o 10:44
Zgłoś do moderacji
1. Kamil Bednarek
2.Piotr Lisiecki
3. Sabina Jeszka
4.Magda Welc
1. Napewno ktos go wypatrzyl, on sobie poradzi bo ma świetny glos
2.to samo co 1 ;] tez ma swietny glos
3. Ją tez napewno wypatrzyl jakis menager no bo nie jest brzydka, zrobi kariere i ma swietny glos
4. Dla mnie byli lepsi, no ale ona niby jest biedyna to przydadza jej sie pieniadze, nie spiewa zle
Ja osobiscie bylem za Kamilem

kaallaa kobieta, 29
Warszawa

Nagrań: 236, Postów: 639
28 listopada 2010 o 10:47
Zgłoś do moderacji
harry1782 pisze:
1. Kamil Bednarek
2.Piotr Lisiecki
3. Sabina Jeszka
4.Magda Welc
1. Napewno ktos go wypatrzyl, on sobie poradzi bo ma świetny glos
2.to samo co 1 ;] tez ma swietny glos
3. Ją tez napewno wypatrzyl jakis menager no bo nie jest brzydka, zrobi kariere i ma swietny glos
4. Dla mnie byli lepsi, no ale ona niby jest biedyna to przydadza jej sie pieniadze, nie spiewa zle
Ja osobiscie bylem za Kamilem 
Myśle identycznie.
The end, because I'm falling to pieces.
monia2405 kobieta, 30
Michałowo/obok Białegostoku

Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 10:49
Zgłoś do moderacji
Szczerze to nie obstawiałam ani Lisieckiego ani Bednarka. Nie można zaprzeczyć, że nie mają talentu, to na pewno. Jednak bardziej zwróciły moją uwagę Malinowska i Jeszka. Cieszę się, że Jeszka chociaż tą nagrodę specjalną dostała. Nie oszukujmy się Bednarek sobie i bez tych 300 tysięcy poradzi. Wydał płytę, koncertuje i czego chcieć więcej? Lisiecki też myślę, że sobie poradzi. Magda hmm nie lubię ckliwych historyjek, a myślę, że dla tej dziewczynki te pieniądze najbardziej się przydadzą

This is something more.
martula97 kobieta, 28
Kraków

Nagrań: 470, Postów: 325
28 listopada 2010 o 11:07
Zgłoś do moderacji
mi się podobał jej śpiew ale dziewczynka ma jeszcze czas chociaż może i dobrze że nie wygrał Ka mil bo wyglądali wraz z zespołem jakby coś brali.
wg mnie powinna wygrac Patrycja lub Kasia (dwie pierwsze) była bym może i za tym duetem co tańczył ale niestety pokazali że się pomylili i o był ich duży błąd bo mogli improwizowac
http://www.pmiska.pl
monia2405 kobieta, 30
Michałowo/obok Białegostoku

Nagrań: 12, Postów: 928
28 listopada 2010 o 11:13
Zgłoś do moderacji
Kasia strasznie smęciła

Za to Patrycja hmm duży duży power!

This is something more.
harry1782 mężczyzna, 29

Nagrań: 1, Postów: 83
28 listopada 2010 o 11:28
Zgłoś do moderacji
Ja tam teraz tylko czekam na nastepną edycję i zapraszam was na castingi xD hehe