Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
chmurka37 pisze:
Mysle ze dziewczynka ładnie zaspiewała ale moc byłaby za kilka lat.. tylko ze wtedy byłaby jedna z wielu spiewajacych nastolatek.. a teraz byla mała biedna dziewczynka która mieszka w słabych warunkach i chce pomóc rodzicom.. Tak naprawde to na rozwiniecie talentu prawdopodobnie nic nie dostanie z tych pieniedzy.
Tę nagrodę dostaną rodzice i tyle..
Magdalena
Magdalena
pinupgirl pisze:
monia2405 pisze:A moim zdaniem Jeszka zaśpiewała znakomicie! Zazdrośnicy😛
Masz strasznie ograniczone myślenie nie obrażając Cię. Bo już jak komuś się nie podobała,to od razu zazdrości?
A czego przepraszam? Ja uważam ,że owszem ma niezły głos,ale raczej 100tys powinno być za 2 miejsce.
Ani Piotr ,ani Kamil nie zostali specjalnie wyróżnieni , a zajęli 2 i 3 miejsce, a nagle wyskakuje Jeszka i ma nagrodę,ale ja pytam z jakiej racji ?😃
This is something more.
kacpersky551 pisze:
monia2405 pisze:A moim zdaniem Jeszka zaśpiewała znakomicie! Zazdrośnicy😛
Jak uważasz że Whitney Houston - "Dance with somebody" było dobrze zaśpiewane to życzę powodzenia😃
Bo "MT" to nie program karaoke😃
This is something more.
pinupgirl pisze:
A wiecie co mi się wydaje?że Lisiecki to daleko nie zajdzie w tym temacie. Nie ma chłopak charakteru,wyrazistości,czyli nie ma dla niego miejsca w show biznesie,life is brutal.
This is something more.
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
monia2405 pisze:
Mi się podobało, Tobie nie musi🙂
Hmm, ale skoro uważasz, że nie było dobrze zaśpiewane to może powiedz mi co było nie tak?😛 Może przejrzę na oczy?
😛
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
monia2405 pisze:
Mi się podobało, Tobie nie musi🙂
Hmm, ale skoro uważasz, że nie było dobrze zaśpiewane to może powiedz mi co było nie tak?😛 Może przejrzę na oczy?
😛
Jasne i niech jeszcze sobie zrobi magistra śpiewu jak Cerekwicka😃
I będziemy mieli samych wyjców bo wszyscy albo przez łóżko albo po znajomości idą😃
This is something more.
monia2405 pisze:
pinupgirl pisze:A wiecie co mi się wydaje?że Lisiecki to daleko nie zajdzie w tym temacie. Nie ma chłopak charakteru,wyrazistości,czyli nie ma dla niego miejsca w show biznesie,life is brutal.
Hmm może i tak🙂
Ale to już jego sprawa jak pokieruje swoim życiem. On dostał swoje 5 min, tylko teraz zależy co z nimi zrobi🙂
monia2405 pisze:
Masz coś do Cerekwickiej?😛 Ona tu nie ma nic a nic do rzeczy
😛 Dalej mi nie powiedziałeś co było nie tak
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
This is something more.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej