Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
chmurka37 pisze:
Mysle ze dziewczynka ładnie zaspiewała ale moc byłaby za kilka lat.. tylko ze wtedy byłaby jedna z wielu spiewajacych nastolatek.. a teraz byla mała biedna dziewczynka która mieszka w słabych warunkach i chce pomóc rodzicom.. Tak naprawde to na rozwiniecie talentu prawdopodobnie nic nie dostanie z tych pieniedzy.
Tę nagrodę dostaną rodzice i tyle..
Magdalena
Magdalena
pinupgirl pisze:
monia2405 pisze:A moim zdaniem Jeszka zaśpiewała znakomicie! Zazdrośnicy
Masz strasznie ograniczone myślenie nie obrażając Cię. Bo już jak komuś się nie podobała,to od razu zazdrości?
A czego przepraszam? Ja uważam ,że owszem ma niezły głos,ale raczej 100tys powinno być za 2 miejsce.
Ani Piotr ,ani Kamil nie zostali specjalnie wyróżnieni , a zajęli 2 i 3 miejsce, a nagle wyskakuje Jeszka i ma nagrodę,ale ja pytam z jakiej racji ?
This is something more.
kacpersky551 pisze:
monia2405 pisze:A moim zdaniem Jeszka zaśpiewała znakomicie! Zazdrośnicy
Jak uważasz że Whitney Houston - "Dance with somebody" było dobrze zaśpiewane to życzę powodzenia![]()
Bo "MT" to nie program karaoke
This is something more.
pinupgirl pisze:
A wiecie co mi się wydaje?że Lisiecki to daleko nie zajdzie w tym temacie. Nie ma chłopak charakteru,wyrazistości,czyli nie ma dla niego miejsca w show biznesie,life is brutal.
This is something more.
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
monia2405 pisze:
Mi się podobało, Tobie nie musi
Hmm, ale skoro uważasz, że nie było dobrze zaśpiewane to może powiedz mi co było nie tak?Może przejrzę na oczy?
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
monia2405 pisze:
Mi się podobało, Tobie nie musi
Hmm, ale skoro uważasz, że nie było dobrze zaśpiewane to może powiedz mi co było nie tak?Może przejrzę na oczy?
Jasne i niech jeszcze sobie zrobi magistra śpiewu jak Cerekwicka![]()
I będziemy mieli samych wyjców bo wszyscy albo przez łóżko albo po znajomości idą
This is something more.
monia2405 pisze:
pinupgirl pisze:A wiecie co mi się wydaje?że Lisiecki to daleko nie zajdzie w tym temacie. Nie ma chłopak charakteru,wyrazistości,czyli nie ma dla niego miejsca w show biznesie,life is brutal.
Hmm może i tak
Ale to już jego sprawa jak pokieruje swoim życiem. On dostał swoje 5 min, tylko teraz zależy co z nimi zrobi
monia2405 pisze:
Masz coś do Cerekwickiej?Ona tu nie ma nic a nic do rzeczy
Dalej mi nie powiedziałeś co było nie tak
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
This is something more.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej