afe5834 mężczyzna, 33
ŁDZ
Nagrań: 1, Postów: 130
29 listopada 2010 o 08:50
Zgłoś do moderacji
Ale myśląc pod tym kątem. Bednarek nie zaczął koncertować dzięki mam talent i też dzięki temu nie nagrał płyty więc...chyba nie powinien brać udziału bo w moim postrzeganiu tego programu chodzi o wyławianie talentów a nie branie już odkrytych. A w dodatku nie powinno się brać osób śpiewających. Oczywiście mają talent ale ich dominacja w programie jest ogromna i taki koleś co gra na harmonijce nie ma szans a był na prawdę świetny
🙂 dobrze że teraz wchodzi xF to może w mam talent będzie więcej szans dla tych, którzy robią coś innego niż śpiewanie. Taka moja subiektywna ocena.
Viva la vida
Konto usunięte
29 listopada 2010 o 10:15
Zgłoś do moderacji
wg mnie... nic szczegolnego... Tyle! ... nie widzialam i nie czulam emocji... Bednarek był jedyny w swoim rodzaju i fakt najlepszy wg mnie... potrafi zaczarowac.... ale to bez znaczenia bo chlopak i tak kariere ma w garsci
🙂 pozdrawiam
shakira kobieta, 29
Warszawa! :D
Nagrań: 41, Postów: 63
29 listopada 2010 o 11:00
Zgłoś do moderacji
Tak mi się też się bardziej bednarek podobał.
A dziewczyna też spoko była..
oskarelo kobieta
tarnowskie Góry
Nagrań: 33, Postów: 4
29 listopada 2010 o 13:03
Zgłoś do moderacji
dla mnie SABINKA Joszka wymiatała od początku do końca... fakt że malutka MA TALENT bezsprzecznie --- ale WOW robiło mi się tylko przy Sabinie... bez wysiłku może zaśpiewać WSZYSTKO co tylko wybierze....
:)
patusia1987 kobieta, 37
Rogoźno ok .Poznania
Nagrań: 3, Postów: 6
patusia1987 kobieta, 37
Rogoźno ok .Poznania
29 listopada 2010 o 13:10
Zgłoś do moderacji
a z resztą obiektywnie patrząc większą " karierę" robią Ci ,którzy nie wygrywają tego typu konkursów telewizyjnych!kto wie co się dzisiaj dzieje np. z Alą Janosz czy choćby Krzysztofem Zalewskim??bardziej sławni są Flinta i Wydra a nie wygrali...pozdrowionka
😘
29 listopada 2010 o 13:46
Zgłoś do moderacji
Mnie się podobał jej występ, naturalna do smaego końca. Ale nie jestem pewna czy jeszka powinna dostać nagrodę dodatkową nie powiem że nie fajnie spiewała ale mogli by bynajmniej powiedziec na jakiej podstawie jak juz takie nagrody powinni według mnie dostac osoby które jednak zajęły drugie meijsce
nefretete
,, Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam..."
kacpersky551 mężczyzna, 33
Dolny Śląsk :)
Nagrań: 2, Postów: 5540
29 listopada 2010 o 14:18
Zgłoś do moderacji
I Sabinka Jeszka dokonała plagiatu bo skpiowała Alaxandre Burke
😉
http://www.youtube.com/watch?v=wxAr8nF2LWg&feature=player_embedded
Od 2:35 śpiewa piosenkę Whitney
🙂
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kaska2609 kobieta, 35
Grudziądz
Nagrań: 6, Postów: 23
29 listopada 2010 o 15:31
Zgłoś do moderacji
to jest Polska właśnie, wszyscy wszystko tylko kopiują, zero własnych pomysłów, WSTYD!!!
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
29 listopada 2010 o 15:46
Zgłoś do moderacji
afe5834 pisze:
Ale myśląc pod tym kątem. Bednarek nie zaczął koncertować dzięki mam talent i też dzięki temu nie nagrał płyty więc...chyba nie powinien brać udziału bo w moim postrzeganiu tego programu chodzi o wyławianie talentów a nie branie już odkrytych. A w dodatku nie powinno się brać osób śpiewających. Oczywiście mają talent ale ich dominacja w programie jest ogromna i taki koleś co gra na harmonijce nie ma szans a był na prawdę świetny 🙂 dobrze że teraz wchodzi xF to może w mam talent będzie więcej szans dla tych, którzy robią coś innego niż śpiewanie. Taka moja subiektywna ocena.
Wiesz jednemu służy ten program do promocji, innemu do zarobienia pieniędzy na dom.
Kamil co prawda wydał płytę,ale nie był znany,więc Mam Talent mu ewidentnie w tym pomógł,czego ja nie uważam za coś złego.
patusia1987 kobieta, 37
Rogoźno ok .Poznania
30 listopada 2010 o 09:13
Zgłoś do moderacji
kacpersky551 pisze:
I Sabinka Jeszka dokonała plagiatu bo skpiowała Alaxandre Burke 😉
http://www.youtube.com/watch?v=wxAr8nF2LWg&feature=player_embedded
Od 2:35 śpiewa piosenkę Whitney 🙂
patusia1987 kobieta, 37
Rogoźno ok .Poznania
30 listopada 2010 o 09:13
Zgłoś do moderacji
o kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ktoś powinien gdzieś to zgłosić!!!!!!!!!!!!masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
Konin
30 listopada 2010 o 09:30
Zgłoś do moderacji
MI NIE PODOBAŁO SIE WYKONANIE SABINY!
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
30 listopada 2010 o 22:33
Zgłoś do moderacji
mysle ze tak ze jak na tak mlody wiek ma piekny głos i ze nalezaly sie jej te pieniadze
30 listopada 2010 o 23:25
Zgłoś do moderacji
to prawda moze i ta mala niby wygrala , ale dla mnie wygral mam talent kamil i nikt wiecej
Domi Jackson