Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
ewer119 pisze:
michauu pisze:ewer119 pisze:chyba miales jechac nie? bo widzialam twoje wczesniejsze wypowiedzi;P
no taak w sumie zastanawiam się nad Gdańskiem😛
oj jedz, co ci szkodzi;P sprobuj😉 tylko nie bierz czegos w rodzaju 'Hallelujah', bo dzisiaj co 2 osoba to spieaala xd
Edytowano 14 stycznia 2011 o 17:58.
ewer119 pisze:
ehh..to faktycznie.. poprostu trzeba miec szczescie, zeby wypasc idealnie, jakoś przyciagnac uwage jurorow i jeszcze miec swietny glos..to nie takie proste
ewer119
![]()
prettyvisitors pisze:
ewer119 pisze:
ehh..to faktycznie.. poprostu trzeba miec szczescie, zeby wypasc idealnie, jakoś przyciagnac uwage jurorow i jeszcze miec swietny glos..to nie takie proste
no, dokładnie.. chociaż widziałam dziewczyny, które naprawdę dobrze śpiewały, a też sądząc po tym jak to wyglądało, nie dostały się.. no trudno, jeśli stawiają na różowe włosy zamiast na umiejętności..
ale ja tam nie żałuję.. lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż że się czegoś nie zrobiło.. ; ) zawsze jakieś nowe, ciekawe doświadczenie.
prettyvisitors pisze:
ewer119 pisze:
no, dokładnie.. chociaż widziałam dziewczyny, które naprawdę dobrze śpiewały, a też sądząc po tym jak to wyglądało, nie dostały się.. no trudno, jeśli stawiają na różowe włosy zamiast na umiejętności..
ale ja tam nie żałuję.. lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż że się czegoś nie zrobiło.. ; ) zawsze jakieś nowe, ciekawe doświadczenie.
ewer119
![]()
ewer119 pisze:
haha xd zaspiewaj wlazł kotek na płotek xd jedna dziewczyna to dzisiaj spiewala xD a co z eurowizji?;> tom dice?
![]()
ewer119 pisze:
prettyvisitors pisze:ewer119 pisze:
dokladnie🙂 ja tam tez niczego nie żaluje
🙂 ciesze sie ze pojechalam
🙂
michauu pisze:
ewer119 pisze:haha xd zaspiewaj wlazł kotek na płotek xd jedna dziewczyna to dzisiaj spiewala xD a co z eurowizji?;> tom dice?
Hahah tak😃 ale mój angielski jest zbyt sztywny
😃 za dużo niemieckiego się uczę
😃
michauu pisze:
ewer119 pisze:haha xd zaspiewaj wlazł kotek na płotek xd jedna dziewczyna to dzisiaj spiewala xD a co z eurowizji?;> tom dice?
Hahah tak😃 ale mój angielski jest zbyt sztywny
😃 za dużo niemieckiego się uczę
😃
ewer119
michauu pisze:
Źe nie dałaś mamo mi😃 nie żałuje !
😃 kraść z pod lady nana
😃 maskarady
😃
![]()
![]()
![]()
Edytowano 14 stycznia 2011 o 21:46.
Nataliie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej