Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
ewer119 pisze:
michauu pisze:ewer119 pisze:chyba miales jechac nie? bo widzialam twoje wczesniejsze wypowiedzi;P
no taak w sumie zastanawiam się nad Gdańskiem
oj jedz, co ci szkodzi;P sprobujtylko nie bierz czegos w rodzaju 'Hallelujah', bo dzisiaj co 2 osoba to spieaala xd
Edytowano 14 stycznia 2011 o 17:58.
ewer119 pisze:
ehh..to faktycznie.. poprostu trzeba miec szczescie, zeby wypasc idealnie, jakoś przyciagnac uwage jurorow i jeszcze miec swietny glos..to nie takie proste
ewer119
![]()
prettyvisitors pisze:
ewer119 pisze:
ehh..to faktycznie.. poprostu trzeba miec szczescie, zeby wypasc idealnie, jakoś przyciagnac uwage jurorow i jeszcze miec swietny glos..to nie takie proste
no, dokładnie.. chociaż widziałam dziewczyny, które naprawdę dobrze śpiewały, a też sądząc po tym jak to wyglądało, nie dostały się.. no trudno, jeśli stawiają na różowe włosy zamiast na umiejętności..
ale ja tam nie żałuję.. lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż że się czegoś nie zrobiło.. ; ) zawsze jakieś nowe, ciekawe doświadczenie.
prettyvisitors pisze:
ewer119 pisze:
no, dokładnie.. chociaż widziałam dziewczyny, które naprawdę dobrze śpiewały, a też sądząc po tym jak to wyglądało, nie dostały się.. no trudno, jeśli stawiają na różowe włosy zamiast na umiejętności..
ale ja tam nie żałuję.. lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż że się czegoś nie zrobiło.. ; ) zawsze jakieś nowe, ciekawe doświadczenie.
ewer119
![]()
ewer119 pisze:
haha xd zaspiewaj wlazł kotek na płotek xd jedna dziewczyna to dzisiaj spiewala xD a co z eurowizji?;> tom dice?
![]()
ewer119 pisze:
prettyvisitors pisze:ewer119 pisze:
dokladnieja tam tez niczego nie żaluje
ciesze sie ze pojechalam
michauu pisze:
ewer119 pisze:haha xd zaspiewaj wlazł kotek na płotek xd jedna dziewczyna to dzisiaj spiewala xD a co z eurowizji?;> tom dice?
Hahah takale mój angielski jest zbyt sztywny
za dużo niemieckiego się uczę
michauu pisze:
ewer119 pisze:haha xd zaspiewaj wlazł kotek na płotek xd jedna dziewczyna to dzisiaj spiewala xD a co z eurowizji?;> tom dice?
Hahah takale mój angielski jest zbyt sztywny
za dużo niemieckiego się uczę
ewer119
michauu pisze:
Źe nie dałaś mamo minie żałuje !
kraść z pod lady nana
maskarady
![]()
![]()
![]()
![]()
Edytowano 14 stycznia 2011 o 21:46.
Nataliie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!