Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nataliie pisze:
byłam! cud, miód i malinki😜 xD
Weszłam w pierwszej grupie, o 11.15
drzwi otworzyli własnie wtedy, a nie jak koleżanka powiedziała że po 12.
weszłam na przesłuchanie w pierwszej dziesiątce, no i powiem że konkurencja mocna, choć nie powalająca.
I jestem ciekawa jednego....
jest napisane że będą dzwonic i informowac tych którzy przeszli dalej.... a w mojej grupie wyglądało to tak, że zaspiewaliśmy, babeczka poprosiła do siebie 2 osoby a do nas "dziekujemy, to wszystko".... i takie zrezygnowanie delikatne, wiec jak to z tym jest?🙁
ewer119
michauu pisze:
Wszystkich nie pomieszczą więc muszą robić selekcje😛
Nataliie
![]()
nataliie pisze:
michauu pisze: Wszystkich nie pomieszczą więc muszą robić selekcje😛
selekcje? mi sie wydaje ze i tak będą dzwoinic,,,bo Ci co zostali to raczej nie zachwycali
ewer119
ewer119 pisze:
nataliie pisze:byłam! cud, miód i malinki😜 xD
Weszłam w pierwszej grupie, o 11.15
drzwi otworzyli własnie wtedy, a nie jak koleżanka powiedziała że po 12.
weszłam na przesłuchanie w pierwszej dziesiątce, no i powiem że konkurencja mocna, choć nie powalająca.
I jestem ciekawa jednego....
jest napisane że będą dzwonic i informowac tych którzy przeszli dalej.... a w mojej grupie wyglądało to tak, że zaspiewaliśmy, babeczka poprosiła do siebie 2 osoby a do nas "dziekujemy, to wszystko".... i takie zrezygnowanie delikatne, wiec jak to z tym jest?🙁
u mnie bylo tez, ze 2 kolezanki poprosila. Wydaje mi sie ze to one wlasnie przeszly, bo spiewaly najlepiej z 10😉 wiec mozemy sie teraz tylko ludzi
🙂 A co to otworzenia tych drzwi, wiem ze kilka razy probowali
😉 jednak niewydaje mi sie zeby byly otwarte tak wczesnie, gdyz weszlam kolo 12.30 do srodka a stalam przy samym wejsciu
😉
Nataliie
michauu pisze:
nataliie pisze:michauu pisze: Wszystkich nie pomieszczą więc muszą robić selekcje😛
selekcje? mi sie wydaje ze i tak będą dzwoinic,,,bo Ci co zostali to raczej nie zachwycali
Tzn nie śpiewali powalająco . ? Ale może wyglądali charakterystycznie. Nie wiadomo na co patrzą😛 mają ekran przed sobą
😃 zbliżenie na maksa
😃
ewer119
michauu pisze:
nataliie pisze:michauu pisze: Wszystkich nie pomieszczą więc muszą robić selekcje😛
Tzn nie śpiewali powalająco . ? Ale może wyglądali charakterystycznie. Nie wiadomo na co patrzą😛 mają ekran przed sobą
😃 zbliżenie na maksa
😃
Nataliie
ewer119
Nataliie
ewer119
Nataliie
![]()
Nataliie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej