Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nataliie pisze:
byłam! cud, miód i malinkixD
Weszłam w pierwszej grupie, o 11.15
drzwi otworzyli własnie wtedy, a nie jak koleżanka powiedziała że po 12.
weszłam na przesłuchanie w pierwszej dziesiątce, no i powiem że konkurencja mocna, choć nie powalająca.
I jestem ciekawa jednego....
jest napisane że będą dzwonic i informowac tych którzy przeszli dalej.... a w mojej grupie wyglądało to tak, że zaspiewaliśmy, babeczka poprosiła do siebie 2 osoby a do nas "dziekujemy, to wszystko".... i takie zrezygnowanie delikatne, wiec jak to z tym jest?
ewer119
michauu pisze:
Wszystkich nie pomieszczą więc muszą robić selekcje![]()
Nataliie
![]()
nataliie pisze:
michauu pisze: Wszystkich nie pomieszczą więc muszą robić selekcje![]()
selekcje? mi sie wydaje ze i tak będą dzwoinic,,,bo Ci co zostali to raczej nie zachwycali
ewer119
ewer119 pisze:
nataliie pisze:byłam! cud, miód i malinkixD
Weszłam w pierwszej grupie, o 11.15
drzwi otworzyli własnie wtedy, a nie jak koleżanka powiedziała że po 12.
weszłam na przesłuchanie w pierwszej dziesiątce, no i powiem że konkurencja mocna, choć nie powalająca.
I jestem ciekawa jednego....
jest napisane że będą dzwonic i informowac tych którzy przeszli dalej.... a w mojej grupie wyglądało to tak, że zaspiewaliśmy, babeczka poprosiła do siebie 2 osoby a do nas "dziekujemy, to wszystko".... i takie zrezygnowanie delikatne, wiec jak to z tym jest?
u mnie bylo tez, ze 2 kolezanki poprosila. Wydaje mi sie ze to one wlasnie przeszly, bo spiewaly najlepiej z 10wiec mozemy sie teraz tylko ludzi
A co to otworzenia tych drzwi, wiem ze kilka razy probowali
jednak niewydaje mi sie zeby byly otwarte tak wczesnie, gdyz weszlam kolo 12.30 do srodka a stalam przy samym wejsciu
Nataliie
michauu pisze:
nataliie pisze:michauu pisze: Wszystkich nie pomieszczą więc muszą robić selekcje![]()
selekcje? mi sie wydaje ze i tak będą dzwoinic,,,bo Ci co zostali to raczej nie zachwycali
Tzn nie śpiewali powalająco . ? Ale może wyglądali charakterystycznie. Nie wiadomo na co patrząmają ekran przed sobą
zbliżenie na maksa
ewer119
michauu pisze:
nataliie pisze:michauu pisze: Wszystkich nie pomieszczą więc muszą robić selekcje![]()
Tzn nie śpiewali powalająco . ? Ale może wyglądali charakterystycznie. Nie wiadomo na co patrząmają ekran przed sobą
zbliżenie na maksa
Nataliie
ewer119
Nataliie
ewer119
Nataliie
![]()
Nataliie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej