Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
nataliie pisze:
hmm no możliwe, aczkolwiek to program szukający wokalistów a nie showmanow😉 no nie odbieraj mi nadziei
😆
ewer119
![]()
ewer119
Nataliie
![]()
Nataliie
ewer119 pisze:
hmhm a o ktorej bylas przesluchiwana? i nie bylo kamer? tak poprostu, wziela was na bok?
ewer119
![]()
nataliie pisze:
zazdrościsz? prawie połamali mi wszytskie kości. wyprzytulałam sie za wszystkie czasy
prettyvisitors pisze:
ewer119 pisze:hmhm a o ktorej bylas przesluchiwana? i nie bylo kamer? tak poprostu, wziela was na bok?
tzn. ja byłam w Zabrzu. i na początku wszystkich przesłuchiwali pojedynczo, z kamerami, mikrofonami, później trójkami, piątkami, aż w końcu dziesiątkami.. weszliśmy w 10 do małej sali, gdzie była jedna pani, która ze znudzeniem przeglądała ankiety. mikrofonów nie było, kamery raczej też.. więc raczej bez szans na telefon..
ewer119
![]()
ewer119 pisze:
chyba miales jechac nie? bo widzialam twoje wczesniejsze wypowiedzi;P
michauu pisze:
ewer119 pisze:chyba miales jechac nie? bo widzialam twoje wczesniejsze wypowiedzi;P
no taak w sumie zastanawiam się nad Gdańskiem😛
ewer119
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej