Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
adamo007 pisze:
Aha no zobaczymy co powiedzą inni. A czemu ten przebrzydły brzydal nie poszedł?
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
![]()
ewer119
![]()
![]()
Nataliie
michauu pisze:
Trudno . . .🙂 albo skupię się na stworzeniu własnych piosenek hehe
😛
ewer119
![]()
nataliie pisze:
byłam! cud, miód i malinki😜 xD
Weszłam w pierwszej grupie, o 11.15
drzwi otworzyli własnie wtedy, a nie jak koleżanka powiedziała że po 12.
weszłam na przesłuchanie w pierwszej dziesiątce, no i powiem że konkurencja mocna, choć nie powalająca.
I jestem ciekawa jednego....
jest napisane że będą dzwonic i informowac tych którzy przeszli dalej.... a w mojej grupie wyglądało to tak, że zaspiewaliśmy, babeczka poprosiła do siebie 2 osoby a do nas "dziekujemy, to wszystko".... i takie zrezygnowanie delikatne, wiec jak to z tym jest?🙁
![]()
adamo007 pisze:
No a ja na razie poczekam. Kurde i nie wiem czemu, ale na żywo mój głos brzmi inaczej niż po nagraniu. Ten na żywo mnie zadowala,ale kurde rozkminiam czemu po nagraniu jest aż tak bardzo zniekształcony.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej