10 stycznia 2011 o 14:35
Zgłoś do moderacji
Klaudia jeśli śpiewałaś Yesterday to na pewno ta sama grupa 😊
I co myślisz, że z naszej 10 tylko ten koleś przejdzie? W sumie to wszyscy dobrze śpiewali, nie spodziewałem się, że poziom będzie taki równy...
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
10 stycznia 2011 o 15:22
Zgłoś do moderacji
Co do Victorii to uważam że może i gdzieś tam coś dzwoniło. Bo bez muzyki jej to szło jakoś. A co do nagrody w X Factorze nagrodą zawsze jest nagranie płyty więc nie mogą zbytnio odbiegać od tego. I znalazłem nawet oficjalne potwierdzenie tego oraz to że 400 osób z pre-castingów przejdzie do castingów
night kobieta, 32
Kraków

Nagrań: 16, Postów: 250
10 stycznia 2011 o 15:30
Zgłoś do moderacji
od dwóch tygodni miałam wybrane co będę śpiewać..a od wczoraj jestem w dołku i już sama nie wiem...xd chyba wszystko zmienie...a może zaproponujecie w czym byście mnie słyszeli tak jakoś przykładowo ?:>
kamila : )
10 stycznia 2011 o 15:34
Zgłoś do moderacji
w regulaminie pisze ze okolo 500 osób ma przejśc pre casting.
night skoro przygotowywałś tamte pisoenki to moze zostań przy nich.. szczególnie lenka sądze ze nie bezie oklepana, a po polsku hallelujah mysle ze też mozesz zaspiewac cos niecos pokazac, no chyba ze przygotowywujesz sobie jakies inne pisoenkina biezaco to mozesz cos z nich wybrac, bo 4 dni na przygoowanie czegoś zupelnie nowego to może byc trudno..