9 stycznia 2011 o 23:49
Zgłoś do moderacji
Siemano!
Przed chwilą się tu zarejestrowałem ;]
Byłem na pre-castingu w Zabrzu i ciężko cokolwiek powiedzieć. Śpiewaliśmy po 10 osób. Nie które osoby kończyły po 20s, niektóre po 5s. Mi się udało zaśpiewać 2 zwrotki Under The Bridge, a potem jeszcze prosili coś po Polsku podobnie jak innych z tej 10 osobowej ekipy. Jeden koleś zaśpiewał bardzo dobrze, fenomenalny głos.
Ta pani co przesłuchiwała, powiedziała nam, że kto otrzyma tel. jest w kolejnym etapie, a kto nie to koniec przygody. A do tego gostka, co świetnie śpiewał powiedziała, że idzie z nią do jakiejś innej sali.
Tak więc pytanie brzmi. Jak myślicie, czy przechodzą tylko ci którym mówili, że idą do innej sali, a to dzwonienie to tylko podpucha, żeby nikt nie marudził, dlaczego się nie dostał??
klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

Nagrań: 7, Postów: 26
9 stycznia 2011 o 23:52
Zgłoś do moderacji
W regulaminie, który podpisywaliśmy było zobowiązanie do podpisania umowy z wytwórnią sony na nagranie płyty, więc nie ma opcji żeby płyty nie było.
kacpersky551 mężczyzna, 34
Dolny Śląsk :)

Nagrań: 2, Postów: 5540
9 stycznia 2011 o 23:54
Zgłoś do moderacji
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
10 stycznia 2011 o 00:01
Zgłoś do moderacji
mnie osobiscie pozwolono zaspiewac 2 piosenki. Jestem w sumie zadowolony 😉 co do organizacji to wszystko zostalo juz napisane ... Na koniec komisja zadawala mi duzo pytan: co studiuje, na jakiej uczelni, ktory rok, dlaczego kocham muzyke, czy mialem juz kiedys jakies sukcesy itd ... łudze sie, ze na marne, by o to nie pytali 😜 ... a nóz telefon sie moze odezwie 😉
10 stycznia 2011 o 00:10
Zgłoś do moderacji
to u was pojedynczo szło ? Bo w zabrzu brali na raz 10 osob i w koleczku wyczytywali
10 stycznia 2011 o 00:18
Zgłoś do moderacji
wszystko zalezalo od tego do jakiej sali sie trafilo. Ja akurat bylem w sali gdzie wpuszczali pojedynczo, byla kamera i komisja, ogólnie miła atmosfera 😉
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
10 stycznia 2011 o 01:50
Zgłoś do moderacji
Czytam to wszystko i co chwilę czuję jakby ktoś wbijał mi kosę w plecy,ale trzeba ją wyjąć i iść dalej... Lepiej spróbować niż żałować,że się nie spróbowało. Jadę do tego Gdańska no
😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Konto usunięte
Leszno (Górka Duchowna) / aktu

10 stycznia 2011 o 02:27
Zgłoś do moderacji
gregorio791 pisze:
Siemano!
Przed chwilą się tu zarejestrowałem ;]
Byłem na pre-castingu w Zabrzu i ciężko cokolwiek powiedzieć. Śpiewaliśmy po 10 osób. Nie które osoby kończyły po 20s, niektóre po 5s. Mi się udało zaśpiewać 2 zwrotki Under The Bridge, a potem jeszcze prosili coś po Polsku podobnie jak innych z tej 10 osobowej ekipy. Jeden koleś zaśpiewał bardzo dobrze, fenomenalny głos.
Ta pani co przesłuchiwała, powiedziała nam, że kto otrzyma tel. jest w kolejnym etapie, a kto nie to koniec przygody. A do tego gostka, co świetnie śpiewał powiedziała, że idzie z nią do jakiejś innej sali.
Tak więc pytanie brzmi. Jak myślicie, czy przechodzą tylko ci którym mówili, że idą do innej sali, a to dzwonienie to tylko podpucha, żeby nikt nie marudził, dlaczego się nie dostał??
mój chłopak słyszał, jak dziewczyna wychodząc z budynku gadała przez telefon " NO mamuś, dostałam sie !" pełna entuzjazmu. a przeciez miało być telefonicznie
😜 nie wiem o co chodziło.
ja jestem ogólnie zadowolona
😉) fajnie bylo jak zawsze na takich castingach
😃
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
10 stycznia 2011 o 06:57
Zgłoś do moderacji
"X Factor Polska
Pierwsze przesłuchania za nami.Dziękujemy Wam za tak liczne przybycie. Już w najbliższy piątek precasting w Warszawie." Z Facebooka... ręce opadają, zresztą wszystko opada... Musze nadrobić strony, ale jak wróce to to zrobie.
10 stycznia 2011 o 11:24
Zgłoś do moderacji
gregorio791 : mam przeczucie, że byliśmy w jednej sali, Grzegorzu? ; )
Edytowano 10 stycznia 2011 o 11:24.