Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kamila : )
gregorio791 pisze:
Klaudia jeśli śpiewałaś Yesterday to na pewno ta sama grupa😊
I co myślisz, że z naszej 10 tylko ten koleś przejdzie? W sumie to wszyscy dobrze śpiewali, nie spodziewałem się, że poziom będzie taki równy...
gregorio791 pisze:
ja bym hallelujah nie spiewal. Wg mnie jak juror to słyszy to się wkurza, na brak oryginalności, a w tym programie odrębność od innych to podstawa.
gregorio791 pisze:
jakby do kogos zadzwonili to niech da znac ;] Ale pewnie już ten kto sie dostal to wie ze jest w nastepnym etapie.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej