adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
10 stycznia 2011 o 16:00
Zgłoś do moderacji
ja bym hallelujah nie spiewal. Wg mnie jak juror to słyszy to się wkurza, na brak oryginalności, a w tym programie odrębność od innych to podstawa.
10 stycznia 2011 o 16:02
Zgłoś do moderacji
gregorio791 pisze:
Klaudia jeśli śpiewałaś Yesterday to na pewno ta sama grupa 
I co myślisz, że z naszej 10 tylko ten koleś przejdzie? W sumie to wszyscy dobrze śpiewali, nie spodziewałem się, że poziom będzie taki równy...
dokładnie, to ja!

ja mam nadzieję, że przejdzie, bo kiedy zaczął śpiewać, to wszyscy byliśmy w szoku.. wiem, bo wymieniłam porozumiewawcze spojrzenia z dziewczynami. xd jak on nie przejdzie, to nie wiem kogo oni szukają do tego programu..
10 stycznia 2011 o 16:05
Zgłoś do moderacji
jakby do kogos zadzwonili to niech da znac ;] Ale pewnie już ten kto sie dostal to wie ze jest w nastepnym etapie.
A co do polskiej wersji. Melodia jest taka sama, chociaż oni się jarają tym polskim. Hallelujah to Hallelujah nie ważne czy po arabsku czy angielsku. Masz coś innego na oku oprócz Hallelujah to chętnie doradze 🙂)
10 stycznia 2011 o 16:10
Zgłoś do moderacji
gregorio791 pisze:
jakby do kogos zadzwonili to niech da znac ;] Ale pewnie już ten kto sie dostal to wie ze jest w nastepnym etapie.
no, mi też się tak wydaje.. tym bardziej, że ona kazała temu kolesiowi zaczekać na zewnątrz i wyglądało na to, że będzie jeszcze raz przesłuchiwany czy coś.. moim zdaniem z tym dzwonieniem do ludzi, to jedna wielka ściema..
badworld kobieta
Wrocław

Nagrań: 0, Postów: 6
10 stycznia 2011 o 16:14
Zgłoś do moderacji
Też byłam wczoraj we Wrocławiu i powiem Wam że to była jakaś totalna porażka.
Po darciu się i udawaniu eufori przed kamerami stałam jakieś 1,5 godz. żeby dostać się do środka, ścisnięta w tłumie pchających się ludzi. W środku nie można było znaleźć nawet miejsca żeby spokojnie się rozśpiewać.
Potem trafiłam do sali gdzie siedziało jury i tam akurat wszystko już wyglądało lepiej, tyle że to jedna z osób właśnie z jury wybierało piosenke którą masz zaspiewać, pośród tych które napiszecie w tej ankiecie na początku, więc radze Wam wybrać tą piosenkę w któej czujecie się najlepiej i tylko ją wpisać, bo ja podałam 3 i wybrano mi tą w której najgorzej się czułam.
Ale i tak nie żałuje że tam poszłam, zawsze to jakieś nowe doświadczenie. 🙂
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
10 stycznia 2011 o 16:15
Zgłoś do moderacji
Night nie śpiewaj żadnych smutów, coś dynamicznego.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.