10 stycznia 2011 o 16:17
Zgłoś do moderacji
[cytat=badworld]Też byłam wczoraj we Wrocławiu i powiem Wam że to była jakaś totalna porażka.
Po darciu się i udawaniu eufori przed kamerami stałam jakieś 1,5 godz. żeby dostać się do środka, ścisnięta w tłumie pchających się ludzi. W środku nie można było znaleźć nawet miejsca żeby spokojnie się rozśpiewać.
Potem trafiłam do sali gdzie siedziało jury i tam akurat wszystko już wyglądało lepiej, tyle że to jedna z osób właśnie z jury wybierało piosenke którą masz zaspiewać, pośród tych które napiszecie w tej ankiecie na początku, więc radze Wam wybrać tą piosenkę w któej czujecie się najlepiej i tylko ją wpisać, bo ja podałam 3 i wybrano mi tą w której najgorzej się czułam.
Ale i tak nie żałuje że tam poszłam, zawsze to jakieś nowe doświadczenie. 🙂[/cytat]
Witam was ponownie... Badworld a co było jeszcze w tej ankiecie?
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
10 stycznia 2011 o 16:18
Zgłoś do moderacji
To zaśpiewaj coś nieznanego w czym dobrze się czujesz, ale zadnych ballad!
🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
10 stycznia 2011 o 16:19
Zgłoś do moderacji
Im więcej ciebie tym mniej jest ładne, lecz spokojne tak więc to bym odrzucił. Piosenka musi być żywa, tym bardziej, że to Acapella. "Tak bardzo się starałem" nie pokazuje twoich możliwości więc to bym odrzucił z góry.
Z tych 3 piosenek hallelujah i Lenka choć w The Show nie pokazujesz pełni umiejętności.
Sam żałuje, bo mogłem śpiewać Tenacious D - Fuck her gently. To musi być piosenka, która pokaże:
a) pełny zakres umiejętności w przeciągu 30s
b) przekona jury, że nie jest się nudziarzem
10 stycznia 2011 o 16:21
Zgłoś do moderacji
Kamila, a Ty znow w poszukiwaniu repertuaru? 🙂 a jesli moge spytać, to na samym pocątku jakie mialaś wybrane piosenki?
night kobieta, 32
Kraków

Nagrań: 16, Postów: 250
10 stycznia 2011 o 16:22
Zgłoś do moderacji
takie jak tam wcześniej podałam .. im więcej ciebie tym mniej ... alleuja ... the show.. tak bardzo sie staralem i killing me softly
kamila : )
17kinia17 kobieta, 33
Goczałkowice Zdrój

Nagrań: 279, Postów: 20
10 stycznia 2011 o 16:22
Zgłoś do moderacji
zgon totalny
byłam w Zabrzu - to był koszmar dosłowny ...mało powiedziane ...szczerze to by był cud ,gdyby ktoś wszedł do środka w jednym kawału ...
astrea kobieta, 37
Toruń

10 stycznia 2011 o 16:23
Zgłoś do moderacji
Dlatego ja mam utwór w którym wystarczy 5 sekund zeby pokazac moje mozliwosci
😃Albo schrzanić sprawę
😃 Nad drugim się zastanawiam jeszcze.
Nakręce film specjalnie dla ising z tego castingu ha
😃
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 37
Toruń

10 stycznia 2011 o 16:24
Zgłoś do moderacji
night pisze:
takie jak tam wcześniej podałam .. im więcej ciebie tym mniej ... alleuja ... the show.. tak bardzo sie staralem i killing me softly
Więc najlepiej zadne z tych.
17kinia17 kobieta, 33
Goczałkowice Zdrój

Nagrań: 279, Postów: 20
10 stycznia 2011 o 16:25
Zgłoś do moderacji
Radzę ubrać glany i rozpychać się na maxa.... jak ktoś wybiera się na Casting ;]
10 stycznia 2011 o 16:25
Zgłoś do moderacji
Odrzuć tak bardzo się starałem bo to daremne. Jak chcesz już ballade to weź Celine Dion - My hear will go on, z szybkim wejściem w tą najwyższą fazę, albo I believe I can fly. Masz sporo czasu na wybór czegoś nowego. Ale to musi być coś co z góry powali na kolana.
night kobieta, 32
Kraków

Nagrań: 16, Postów: 250
10 stycznia 2011 o 16:27
Zgłoś do moderacji
a cykady na cykladach albo odkryjemy miłość nieznaną ? w tym drugim zwlłaszcza sie dobrze czuje ..
kamila : )
10 stycznia 2011 o 16:28
Zgłoś do moderacji
mialam spiewac cukady ale stwierdzilamz ze moze byc oklepany a milosc moze byc, z tym ze w jakiejs fajnej aranzacji 🙂)
astrea kobieta, 37
Toruń

10 stycznia 2011 o 16:29
Zgłoś do moderacji
night pisze:
a cykady na cykladach albo odkryjemy miłość nieznaną ? w tym drugim zwlłaszcza sie dobrze czuje ..
Daj podlinkowane linki to Ci powiem
😛