Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
spart93 pisze:
Ale co szkodzi pojechać? Ja wiem, że nawet jak bym jakimś cudem przeszedł do etapu to dalej nie mam szans, na pewno będzie wysoki poziom, tyle razy sobie wmawiałem: masz jeszcze czas, po co ci to, tylko się rozczarować?
Ale teraz inaczej do tego podchodzę, chcę jakoś się przełamać i coś robić w tym kierunku! Czy przejdę, czy nie, nie ważne, moja ciekawość jak to wszystko wygląda bierze górę...
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
komar106 pisze:
no ja tez bylem we wrockui oto małe sprawozdanie
po pierwszych 15 minutach już mi sie podobało, bo stałem obok wesołej grupki osobpo prostu 3 godziny bardzo przyjemnie mineły
potem cóż
"Szkoda sensu" stać i się cisnąć pod drzwiami bo nas przenieśli gdzie indziej by krzyczeć, śpiewać i przeżywac ogólną euforię
troszkę zimno w stopy i rączki było
Gdy w końcu otworzyły się wrota to wszyscy ruszyli, a ja nie musiałęm nawet stawiać kroków;P przytuliłem się do jakiejś kolumny przy wejściu i z jej pomocą "wrzuciłem" się do środka gdzie dostaliśmy ankiety
Troszke niewyraźnie ją wypełniłem z powodu zmarzniętych dłoni ale w końcu doszły do siebie
No i tak od około 11:30 do 16:30 spędziłem czas na słuchaniu rozśpiewanych ludzi i czasem sobie pogadałem z kimś
Jeżeli chodzi o samo przesłuchanie to bardzo pozytywnie
Z komisją można było sobie pożartować, pogadaćzaśpiewałem zwrotke i refren jednej piosenki a następnie poprosili bym zaśpiewał coś po angielsku
po chwili zastanowienia wyśpiewałem "Runaway" (z serialu "Crime story"
. Potem jeszcze krótka rozmowa z komisją
jak śpiewałem to nawet się pobujali troche
teraz tylko pozostało czekać
Po zachowaniu komisji myślę że spodobał się mój występ
greenpath pisze:
spart93 pisze:Ale co szkodzi pojechać? Ja wiem, że nawet jak bym jakimś cudem przeszedł do etapu to dalej nie mam szans, na pewno będzie wysoki poziom, tyle razy sobie wmawiałem: masz jeszcze czas, po co ci to, tylko się rozczarować?
Ale teraz inaczej do tego podchodzę, chcę jakoś się przełamać i coś robić w tym kierunku! Czy przejdę, czy nie, nie ważne, moja ciekawość jak to wszystko wygląda bierze górę...
Idź tak jak ja.. ZA ROK !
Ale za rok nie po to żeby sobie popatrzeć na innych tylko po to żeby się solidnie przygotować do tego.
Tak będą moje wakacje wyglądały : wokal,keyboard,wokal,keyboard,spać, wokal,keyboard,wokal,keyboard itd.
![]()
spart93 pisze:
greenpath pisze:spart93 pisze:Ale co szkodzi pojechać? Ja wiem, że nawet jak bym jakimś cudem przeszedł do etapu to dalej nie mam szans, na pewno będzie wysoki poziom, tyle razy sobie wmawiałem: masz jeszcze czas, po co ci to, tylko się rozczarować?
Ale za rok nie po to żeby sobie popatrzeć na innych tylko po to żeby się solidnie przygotować do tego.
Tak będą moje wakacje wyglądały : wokal,keyboard,wokal,keyboard,spać, wokal,keyboard,wokal,keyboard itd.
Ale ja właśnie chcę zobaczyć jak to wygląda wszystko i dlatego chce iśćA czy za rok będzie to też nigdy nie wiadomo... Lepiej iść, niż nie pójść i później żałować!
spart93 pisze:
greenpath pisze:spart93 pisze:Ale co szkodzi pojechać? Ja wiem, że nawet jak bym jakimś cudem przeszedł do etapu to dalej nie mam szans, na pewno będzie wysoki poziom, tyle razy sobie wmawiałem: masz jeszcze czas, po co ci to, tylko się rozczarować?
Ale ja właśnie chcę zobaczyć jak to wygląda wszystko i dlatego chce iśćA czy za rok będzie to też nigdy nie wiadomo... Lepiej iść, niż nie pójść i później żałować!
littlexdeath pisze:
spart dokladnie. za rok przyjdziesz lepiej przygotowany i bd na cos liczylk, teraz idziesz to obczaic. uwazam ze to nie glupie podejscie. serio.
![]()
littlexdeath pisze:
michau to że sam się rozmyslileś nie oznacza, ze musisz innych zniechęcać.chce, to niech idzie
![]()
greenpath pisze:
bajano pisze:
greenpath pisze:
nie rób sobie nadziei, po twoich nagraniach wiadomo,że nie masz głosu i choćbys nie wiem ile ćwiczył śpiewać dobrze nie będziesz spiewac, lepiej żeby ci ktoś to napisał niz żebyś ośmieszał sie w tv
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej