Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
spart93 pisze:
Ale co szkodzi pojechać? Ja wiem, że nawet jak bym jakimś cudem przeszedł do etapu to dalej nie mam szans, na pewno będzie wysoki poziom, tyle razy sobie wmawiałem: masz jeszcze czas, po co ci to, tylko się rozczarować?
Ale teraz inaczej do tego podchodzę, chcę jakoś się przełamać i coś robić w tym kierunku! Czy przejdę, czy nie, nie ważne, moja ciekawość jak to wszystko wygląda bierze górę...
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
komar106 pisze:
no ja tez bylem we wrocku😉 i oto małe sprawozdanie
😛
po pierwszych 15 minutach już mi sie podobało, bo stałem obok wesołej grupki osob😃 po prostu 3 godziny bardzo przyjemnie mineły
😉 potem cóż
😜 "Szkoda sensu" stać i się cisnąć pod drzwiami bo nas przenieśli gdzie indziej by krzyczeć, śpiewać i przeżywac ogólną euforię
😃 troszkę zimno w stopy i rączki było
😛 Gdy w końcu otworzyły się wrota to wszyscy ruszyli, a ja nie musiałęm nawet stawiać kroków;P przytuliłem się do jakiejś kolumny przy wejściu i z jej pomocą "wrzuciłem" się do środka gdzie dostaliśmy ankiety
😉 Troszke niewyraźnie ją wypełniłem z powodu zmarzniętych dłoni ale w końcu doszły do siebie
😉 No i tak od około 11:30 do 16:30 spędziłem czas na słuchaniu rozśpiewanych ludzi i czasem sobie pogadałem z kimś
😉
Jeżeli chodzi o samo przesłuchanie to bardzo pozytywnie😉
Z komisją można było sobie pożartować, pogadać😉 zaśpiewałem zwrotke i refren jednej piosenki a następnie poprosili bym zaśpiewał coś po angielsku
😉 po chwili zastanowienia wyśpiewałem "Runaway" (z serialu "Crime story"
😉. Potem jeszcze krótka rozmowa z komisją
🙂 jak śpiewałem to nawet się pobujali troche
😃 teraz tylko pozostało czekać
🙂
Po zachowaniu komisji myślę że spodobał się mój występ😉
greenpath pisze:
spart93 pisze:Ale co szkodzi pojechać? Ja wiem, że nawet jak bym jakimś cudem przeszedł do etapu to dalej nie mam szans, na pewno będzie wysoki poziom, tyle razy sobie wmawiałem: masz jeszcze czas, po co ci to, tylko się rozczarować?
Ale teraz inaczej do tego podchodzę, chcę jakoś się przełamać i coś robić w tym kierunku! Czy przejdę, czy nie, nie ważne, moja ciekawość jak to wszystko wygląda bierze górę...
Idź tak jak ja.. ZA ROK !
Ale za rok nie po to żeby sobie popatrzeć na innych tylko po to żeby się solidnie przygotować do tego🙂.
Tak będą moje wakacje wyglądały : wokal,keyboard,wokal,keyboard,spać, wokal,keyboard,wokal,keyboard itd.🙂
![]()
spart93 pisze:
greenpath pisze:spart93 pisze:Ale co szkodzi pojechać? Ja wiem, że nawet jak bym jakimś cudem przeszedł do etapu to dalej nie mam szans, na pewno będzie wysoki poziom, tyle razy sobie wmawiałem: masz jeszcze czas, po co ci to, tylko się rozczarować?
Ale za rok nie po to żeby sobie popatrzeć na innych tylko po to żeby się solidnie przygotować do tego🙂.
Tak będą moje wakacje wyglądały : wokal,keyboard,wokal,keyboard,spać, wokal,keyboard,wokal,keyboard itd.🙂
Ale ja właśnie chcę zobaczyć jak to wygląda wszystko i dlatego chce iść😉 A czy za rok będzie to też nigdy nie wiadomo... Lepiej iść, niż nie pójść i później żałować!
spart93 pisze:
greenpath pisze:spart93 pisze:Ale co szkodzi pojechać? Ja wiem, że nawet jak bym jakimś cudem przeszedł do etapu to dalej nie mam szans, na pewno będzie wysoki poziom, tyle razy sobie wmawiałem: masz jeszcze czas, po co ci to, tylko się rozczarować?
Ale ja właśnie chcę zobaczyć jak to wygląda wszystko i dlatego chce iść😉 A czy za rok będzie to też nigdy nie wiadomo... Lepiej iść, niż nie pójść i później żałować!
littlexdeath pisze:
spart dokladnie. za rok przyjdziesz lepiej przygotowany i bd na cos liczylk, teraz idziesz to obczaic. uwazam ze to nie glupie podejscie. serio.
![]()
littlexdeath pisze:
michau to że sam się rozmyslileś nie oznacza, ze musisz innych zniechęcać.😉 chce, to niech idzie
😉
![]()
greenpath pisze:
bajano pisze:
greenpath pisze:
nie rób sobie nadziei, po twoich nagraniach wiadomo,że nie masz głosu i choćbys nie wiem ile ćwiczył śpiewać dobrze nie będziesz spiewac, lepiej żeby ci ktoś to napisał niz żebyś ośmieszał sie w tv😛
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!