Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
michauu pisze:
a Wehikuł czasu i Tom Dice - Me And My Guitar?
labelle pisze:
niepokonany17 pisze😃obraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies
😃i to jest dobra odpowiedz!!!Wlasnie tak trzeba do tego podejsc...trzymam kciuki za Ciebie))))
![]()
spart93 pisze:
michauu pisze:a Wehikuł czasu i Tom Dice - Me And My Guitar?
Wehikuł czasu może być oklepany, a Me and my guitar bardzo dobry wybór i raczej nikt tego nie będzie miał🙂 Super piosenka.
michauu pisze:
niepokonany17 pisze😃obraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies
😃
Chyba,że zaprezentowałbyś swój układ do piosenki drugi etap gwarantowany😃
<<''Break Me, Shake Me''>>
michauu pisze:
spart93 pisze:michauu pisze:a Wehikuł czasu i Tom Dice - Me And My Guitar?
Wehikuł czasu może być oklepany, a Me and my guitar bardzo dobry wybór i raczej nikt tego nie będzie miał🙂 Super piosenka.
Z tym Wehikułem też tak myślę . . . właśnie .
mortygirl pisze:
michauu pisze:niepokonany17 pisze😃obraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies
😃
taaaa i jeszcze stepowanie plus sztuczki cyrkowe a wtedy występ przed publiką i jury gwarantowany😛
Rany niech chłopak zaśpiewa w czym się dobrze czuje. W sumie faktycznie nigdy nie wiadomo czego komisja oczekuje i na co zwrócą uwagę. Ważne, aby zaśpiewać pewnie, wejść z usmiechem na ustach i pokazać na co Cię stać!🙂
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
![]()
spart93 pisze:
michauu pisze:spart93 pisze:michauu pisze:a Wehikuł czasu i Tom Dice - Me And My Guitar?
Z tym Wehikułem też tak myślę . . . właśnie .
Wiesz może być oklepane, ale jak jesteś pewny tej piosenki to nie widzę przeszkód, ale raczej musiałbyś to jakoś oryginalnie wykonać...
labelle pisze:
mortygirl pisze:michauu pisze:niepokonany17 pisze😃obraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies
😃
taaaa i jeszcze stepowanie plus sztuczki cyrkowe a wtedy występ przed publiką i jury gwarantowany😛
Rany niech chłopak zaśpiewa w czym się dobrze czuje. W sumie faktycznie nigdy nie wiadomo czego komisja oczekuje i na co zwrócą uwagę. Ważne, aby zaśpiewać pewnie, wejść z usmiechem na ustach i pokazać na co Cię stać!🙂
POPIERAM
![]()
michauu pisze:
W tej piosence pokazuje😛 że mam niby silny głos haha
😛
spart93 pisze:
Ok, też się zgodzę, ale gust muzyczny też się liczy, nie sztuka wybrać radiowe hity i je zaśpiewać... Ale to już nie moja sprawa, niech każdy śpiewa co chce😉 Powodzenia!
<<''Break Me, Shake Me''>>
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!