Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
michauu pisze:
a Wehikuł czasu i Tom Dice - Me And My Guitar?
labelle pisze:
niepokonany17 piszeobraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies
i to jest dobra odpowiedz!!!Wlasnie tak trzeba do tego podejsc...trzymam kciuki za Ciebie))))
![]()
spart93 pisze:
michauu pisze:a Wehikuł czasu i Tom Dice - Me And My Guitar?
Wehikuł czasu może być oklepany, a Me and my guitar bardzo dobry wybór i raczej nikt tego nie będzie miałSuper piosenka.
michauu pisze:
niepokonany17 piszeobraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies
Chyba,że zaprezentowałbyś swój układ do piosenki drugi etap gwarantowany
<<''Break Me, Shake Me''>>
michauu pisze:
spart93 pisze:michauu pisze:a Wehikuł czasu i Tom Dice - Me And My Guitar?
Wehikuł czasu może być oklepany, a Me and my guitar bardzo dobry wybór i raczej nikt tego nie będzie miałSuper piosenka.
Z tym Wehikułem też tak myślę . . . właśnie .
mortygirl pisze:
michauu pisze:niepokonany17 piszeobraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies
taaaa i jeszcze stepowanie plus sztuczki cyrkowe a wtedy występ przed publiką i jury gwarantowany![]()
Rany niech chłopak zaśpiewa w czym się dobrze czuje. W sumie faktycznie nigdy nie wiadomo czego komisja oczekuje i na co zwrócą uwagę. Ważne, aby zaśpiewać pewnie, wejść z usmiechem na ustach i pokazać na co Cię stać!
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
![]()
spart93 pisze:
michauu pisze:spart93 pisze:michauu pisze:a Wehikuł czasu i Tom Dice - Me And My Guitar?
Z tym Wehikułem też tak myślę . . . właśnie .
Wiesz może być oklepane, ale jak jesteś pewny tej piosenki to nie widzę przeszkód, ale raczej musiałbyś to jakoś oryginalnie wykonać...
labelle pisze:
mortygirl pisze:michauu pisze:niepokonany17 piszeobraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies
taaaa i jeszcze stepowanie plus sztuczki cyrkowe a wtedy występ przed publiką i jury gwarantowany![]()
Rany niech chłopak zaśpiewa w czym się dobrze czuje. W sumie faktycznie nigdy nie wiadomo czego komisja oczekuje i na co zwrócą uwagę. Ważne, aby zaśpiewać pewnie, wejść z usmiechem na ustach i pokazać na co Cię stać!
POPIERAM
![]()
michauu pisze:
W tej piosence pokazujeże mam niby silny głos haha
spart93 pisze:
Ok, też się zgodzę, ale gust muzyczny też się liczy, nie sztuka wybrać radiowe hity i je zaśpiewać... Ale to już nie moja sprawa, niech każdy śpiewa co chcePowodzenia!
<<''Break Me, Shake Me''>>
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej