Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ewer119
<<''Break Me, Shake Me''>>
ewer119
niepokonany17 pisze:
No dobra...jak tak wszyscy się pytają,to ja też się spytam... xD.Co sądzicie o If only you ?Dużo osób śpiewało to na pre-castingach?A druga to nie wiem...ale mysle nad volveremos,jak wulkan(volver) lub dziękuje(doda) ?Volveremos pewnie bedzie spiewany przez co 5 osobe...jak wulkan wydaje mi sie spoko,mozna popisac sie powerem i tak samo w dziekuje...nie wiem,co robic,dzizas xD
![]()
niepokonany17 pisze:
No dobra...jak tak wszyscy się pytają,to ja też się spytam... xD.Co sądzicie o If only you ?Dużo osób śpiewało to na pre-castingach?A druga to nie wiem...ale mysle nad volveremos,jak wulkan(volver) lub dziękuje(doda) ?Volveremos pewnie bedzie spiewany przez co 5 osobe...jak wulkan wydaje mi sie spoko,mozna popisac sie powerem i tak samo w dziekuje...nie wiem,co robic,dzizas xD
niepokonany17 pisze:
bajano pisze:
nie rozumiem po co mając lat naście pchać się do x factor,w tym kraju nikt taki kariery nie robi
ewer119
![]()
![]()
niepokonany17 pisze:
Dobraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies😃
niepokonany17 pisze:
Dobraa...to if only you i jak wulkan xD , wazne,zebym sie w tym dobrze czuł,reszte mam gdzies😃
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
![]()
niepokonany17 pisze:
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!