9 stycznia 2011 o 18:58
Zgłoś do moderacji
halamadrid pisze:
😃 Spox
😃
O nie,co ja uczyniłem xD
Teraz się zacznie
😜
Lepiej zarzuć tym swoim dowcipasem bo dawno go nie było xD
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
halamadrid mężczyzna, 36
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
9 stycznia 2011 o 19:00
Zgłoś do moderacji
Ale ja mam słabe dowcipasy.
Nemo est casu bonus
9 stycznia 2011 o 19:00
Zgłoś do moderacji
Hej, wrocilam z godz temu z castingu w hotelu mercure wroclaw. Z tego co wiem ludzie stali juz od 4 rano bylo ponad 700 zgloszonych o 10:00 wyszli organizatorzy z kamerami i kazali klaskac robic znak X i jak to mowili euforie potem kazali flage podawac nagrywanie klaskania przed budynkiem zajelo im godzine do budynku wpuszczano grupami ludzie pchali sie jak bydlo kilka osob zrezygnowalo i wyszlo z gaszczu ludzi bo bylo im slabo buty podreptane itd ochroniarze odpychali nie winnych ludzi jedni plakali
9 stycznia 2011 o 19:01
Zgłoś do moderacji
halamadrid pisze:
Ale ja mam słabe dowcipasy.
tak,ale tylko wtedy kiedy zarzucasz swoimi moje rosną na wartości xD
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
9 stycznia 2011 o 19:01
Zgłoś do moderacji
No czyli masakra znowu. Wioche tylko u nas w kraju potrafią zrobić. Ja idę. Narazie
9 stycznia 2011 o 19:02
Zgłoś do moderacji
ladyaga333 pisze:
Hej, wrocilam z godz temu z castingu w hotelu mercure wroclaw. Z tego co wiem ludzie stali juz od 4 rano bylo ponad 700 zgloszonych o 10:00 wyszli organizatorzy z kamerami i kazali klaskac robic znak X i jak to mowili euforie potem kazali flage podawac nagrywanie klaskania przed budynkiem zajelo im godzine do budynku wpuszczano grupami ludzie pchali sie jak bydlo kilka osob zrezygnowalo i wyszlo z gaszczu ludzi bo bylo im slabo buty podreptane itd ochroniarze odpychali nie winnych ludzi jedni plakali
Normalka xD
Mało co nas już dzisiaj poruszy.
9 stycznia 2011 o 19:03
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
No czyli masakra znowu. Wioche tylko u nas w kraju potrafią zrobić. Ja idę. Narazie
Ja też za chwilkę wychodzę
Narazie Adam.
Do zobaczenia jutro na PW -.^
9 stycznia 2011 o 19:04
Zgłoś do moderacji
Bo bolaly ich plecy. Ja nie bralam udzialu ale musialam sie zapisac zeby wejsc z kolezanka. W budynku chaos i gorąco w cholere przesluchiwali od poczatku w grupach kilku osobowych jak podobalo im sie to prosili o inna piosenke jesl i nie prosili to wiadomo, uczestnicu byli malo wyrazisci procz duetu 4 dziewczyn ktore nagrywaly wywiad przed kamera i chlopaka w bujnych lokach i czarna rekawiczka bez palcow jak uslyszalam jak ten chlopak spiewa to mi ciary przeszly spiewal Respect arety franklin potem kazali
9 stycznia 2011 o 19:07
Zgłoś do moderacji
Siemka, znalazlam te forum przypadkiem.. kto sie wybiera do warszawy? 🙂
9 stycznia 2011 o 19:10
Zgłoś do moderacji
ladyaga333 to mówisz, że rzeź i masakra była? Dużo ludzi jeszcze zostało?
9 stycznia 2011 o 19:11
Zgłoś do moderacji
JA tez, troche sie waham, ale rodzice mnie nakrecaja.. zeby isc dla samych jaj 🙂
night kobieta, 32
Kraków

Nagrań: 16, Postów: 250
9 stycznia 2011 o 19:12
Zgłoś do moderacji
a skad jestes jesli mozna ? daleko masz?
kamila : )