Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
adamo007 pisze:
Ale jest okropnie. Ja to wiem. Bo słysze siebie. Poza tym nie wiem jak ten mikrofon trzymać żeby miał taką samą siłe głosu
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
007chris007 pisze:
pffff....hahaha teraz to mnie rozbawiłeś.Leżę i kwiczę xD
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
007chris007 pisze:
Dobrze że mam bodyguarda, bo już miałbym połamane to i owo.
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
halamadrid pisze:
007chris007 pisze:
Dobrze że mam bodyguarda, bo już miałbym połamane to i owo.
linamusic pisze:
no ty chcesz zeby w domowych warunkach nagralo sie jak w 'hit-factory'🙂) jezeli tak ci zalezy na spiewie, nagraniach, nauce pracy z mikrofonem, to moze zapisz sie do jakiegos studia wokalnego/estradowego i sprobuj swoich sil w bardziej profesjonalnych warunkach
😉
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
adamo007 pisze:
Wiesz ja chodziłem przez 4 miesiące na lekcje i moja mówiła że nie ma za wiele do poprawy bo jest dobrze. Albo to też wina nie rozgrzanego gardła...
Nemo est casu bonus
adamo007 pisze:
Wiesz gardło mi się samo jakoś rozgrzewa, ale też dużo pije ciepłego i to daje efekt. Dziś mało piłem bo mama po nocce jest..
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
007chris007 pisze:
Alkoholiku jeden😜
Ej, nie każdy kto pije jest alkoholikiem.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej