Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
michauu pisze:
halamadrid pisze:http://ising.pl/nagranie/3lno7sbti0,Ewa_Farna-Cicho pierd**ę taki mikrofon. Muszę sprawić sobie jakieś cudeńko.
Brawo !😃 Wygrasz X factor !
😃
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Nemo est casu bonus
![]()
007chris007 pisze:
michauu pisze:halamadrid pisze:http://ising.pl/nagranie/3lno7sbti0,Ewa_Farna-Cicho pierd**ę taki mikrofon. Muszę sprawić sobie jakieś cudeńko.
Brawo !😃 Wygrasz X factor !
😃
Nieładnie się Michu tak prześmiewać z kolegi,jaki by nie był...
![]()
halamadrid pisze:
Poza tym nie jest tak źle. Jakbyś usłyszał na żywo jak śpiewam to dopiero by było.
michauu pisze:
halamadrid pisze😛oza tym nie jest tak źle. Jakbyś usłyszał na żywo jak śpiewam to dopiero by było.
Może masz rację masz kiepski mikrofon głos na tym dużo traci😃
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
Wiesz...mam słuchawki Modecom MC-710. To raczej nie jest sprzęt to nagrywania głosu🙂
michauu pisze:
halamadrid pisze:Wiesz...mam słuchawki Modecom MC-710. To raczej nie jest sprzęt to nagrywania głosu🙂
Ale to nie jest do końca usprawiedliwienie hehe😃
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
michauu pisze:halamadrid pisze:Wiesz...mam słuchawki Modecom MC-710. To raczej nie jest sprzęt to nagrywania głosu🙂
Jak to nie? To tak jakbyś film nagrywał kalkulatorem...😃
michauu pisze:
Zarys mamy😃
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
michauu pisze:
Zarys mamy😃
No zarys. Ale pełnego obrazu ni widu ni słychu.
halamadrid pisze:
michauu pisze:halamadrid pisze:Wiesz...mam słuchawki Modecom MC-710. To raczej nie jest sprzęt to nagrywania głosu🙂
Jak to nie? To tak jakbyś film nagrywał kalkulatorem...😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej