Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
niepokonany17 pisze:
A ja dostaję dekla jak jest ciepło,także może od razu rozebrać się na golasa xD ahahahaahahhaha
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
niepokonany17 pisze:A ja dostaję dekla jak jest ciepło,także może od razu rozebrać się na golasa xD ahahahaahahhahaEj bo się aż podnieciłem😃
Edytowano 9 stycznia 2011 o 17:17.
Nemo est casu bonus
kamila : )
![]()
halamadrid pisze:
Ej brat twierdzi że jestem przeciętny wokalnie. To prawda?
kamila : )
michauu pisze:
halamadrid pisze:Ej brat twierdzi że jestem przeciętny wokalnie. To prawda?
Jak to powiedzieć masz "grzeczny głos" . . .😃
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
michauu pisze:halamadrid pisze:Ej brat twierdzi że jestem przeciętny wokalnie. To prawda?
Jak to powiedzieć masz "grzeczny głos" . . .😃
Ale to źle? Teraz sobie śpiewam i naprawdę widzę duże postępy. Pewnie na X factor to nie wystarczy, ale kto wie...
michauu pisze:
Wiesz nie jestem znawcą . . . w tej dziedzinie ale uszy jeszcze mam . Może za mało energii w twoim głosie zauważam . . .
Nemo est casu bonus
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej