Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
halamadrid pisze:
michauu pisze:
Wiesz nie jestem znawcą . . . w tej dziedzinie ale uszy jeszcze mam . Może za mało energii w twoim głosie zauważam . . .
mogę coś nagrać teraz i pokazać PAZUR😃
adamo007 pisze:
A powie mi ktoś skąd bierze podkłady rozpoznawalne przez programy do nagrywania?
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
Myślałem by na ising nagrać.adamo007 pisze:
A jakie masz podkłady w jakim formacie?
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
adamo007 pisze:A jakie masz podkłady w jakim formacie? Myślałem by na ising nagrać.
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
[cytat=michauu
Tak więc pokaż nam energię😃 zachwyć nasz
😃
adamo007 pisze:
Kurcze zaraz będę mieć więcej programów do muzyki niż własnych plików. Nie no bez jaj (żart) ale dzięki linamusic😃
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
djpavelas pisze:
na wejście we Wrocławiu czekało się do godziny 11.30😕 tłum straszny, kilka osób mdlało, potem czekanie w kolejce na numerek około pół godziny, organizacja fatalna ... a co do samego castingu to również pozostawało wiele do zyczenia, były 3 sale - A,B,C. W A zawsze wchodziło 5-10 osób i śpiewali bez mikrofonów, B - nie wiem, w C sam byłem więc mogę powiedzieć, że wchodziło się pojedynczo, była jedna Pani w jury i kamerzysta, śpiewało się z mikrofonem, sam osobiście nie wiem czy się dostałem, ale napawa mnie optymizmem to, że po zaśpiewaniu dwóch piosenek( polska i angielska), miła Pani zaczęła mnie wypytywać o to skąd jestem, co studiuje, który rok, dlaczego kocham muzyke, co bym chciał dalej robić
😉 myślę, że to dobry prognostyk, w sumie nie chciałaby tych informacji gdyby do niczego nie były jej potrzebne
😉 Pozdrawiam wszystkich "precastingowiczów"!
😉
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
[cytat=michauu
Tak więc pokaż nam energię😃 zachwyć nasz
😃
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Nemo est casu bonus
![]()
halamadrid pisze:
http://ising.pl/nagranie/3lno7sbti0,Ewa_Farna-Cicho pierd**ę taki mikrofon. Muszę sprawić sobie jakieś cudeńko.
michauu pisze:
Brawo !😃 Wygrasz X factor !
😃
Nemo est casu bonus
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej