akla kobieta

Nagrań: 3, Postów: 42
9 stycznia 2011 o 19:34
Zgłoś do moderacji
night pisze:
ej a co maja zrobic osoby towarzyszace jak my tam siedzimy? mieliscie takie przypadki ?
😃
Mój chłopak czekał na zewnątrz na deszczu. Dla własnego dobra (by tłum go nie zmiażdżył). Dużo ludzi tak czekało. Taka babka z mikrofonem darła się, że osoby towarzyszące muszą natychmiast opuścić Dom Muzyki i Tańca.
Edytowano 9 stycznia 2011 o 19:35.
9 stycznia 2011 o 19:34
Zgłoś do moderacji
wariatka tanczy, boskie.. tez o tym myslalam.. ogolnie marylki sa boskie piosenki 😃
9 stycznia 2011 o 19:35
Zgłoś do moderacji
[cytat=lukcio]Paulinakos mnie pytasz? Jeśli tak to uważam, że to niezła piosenka,.[/cytat]
dziękuje, w takim razie, trza sie uczyc 😃
annakozlik kobieta, 32
Kraków

Nagrań: 27, Postów: 36
9 stycznia 2011 o 19:35
Zgłoś do moderacji
http://www.youtube.com/watch?v=yyC6OBHd33o co wy na to?
labelle kobieta
Wieden

Nagrań: 194, Postów: 215
9 stycznia 2011 o 19:36
Zgłoś do moderacji
night pisze:
ej a co maja zrobic osoby towarzyszace jak my tam siedzimy? mieliscie takie przypadki ?
😃
Osoby towarzyszace
w zabrzu
musialy pozostac poza budynkiem
poniewaz w srodku bylo za duzo ludu
ale pozniej mogly wejsc do srodka ale zostawali na dole...
mnie moich osobek bylo niesamowicie zal
ale oni nie narzekaja
mowia ze super bylo
😉)
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
akla kobieta

Nagrań: 3, Postów: 42
9 stycznia 2011 o 19:37
Zgłoś do moderacji
Proponuje osobom towarzyszącym dla jaj się zarejestrować i tyle. A do sali przesłuchań w ogóle nie wchodzić.
lukcio mężczyzna

Nagrań: 26, Postów: 22
9 stycznia 2011 o 19:37
Zgłoś do moderacji
Jeśli chodzi o dziewczyny to moim zdaniem warto sięgnąć po bluesa, jazz i soul, coś ambitnego ale niekoniecznie trudnego, co do facetów, coś energetycznego , ale nie oczywistego: Szczęśniak, Sinatra, Niemen(jak ktoś umie i ma możliwości), unikać kalek i oczywistych przebojów.
9 stycznia 2011 o 19:38
Zgłoś do moderacji
[cytat=ladyaga333]Nie bede doradzac sami musicie wiedziec w czym jestescie naj naj, szklana poggode spiewalo dzisiaj z 4 laski.. Osiecka tez byla, de mono poki na to czas, kukulska byla, pronko i piasek bylo a nawet sistars bylo 😃 samo jury w pokoju B w przerwie mowilo jak przechodzili zeby zmienic plyte bo oni to juz znaja na pamiec i to nic nowego jest..[/cytat]
wiesz ladyaga, przy takliej ilosci osob, to trudno zeby sie nie powtarzaly... 🙂 a powedz, jak wchodziliscie grupami, to jak spiewalas Ty na przyklad to reszta byla ok, czy raczej bvez szacunku do twego wystepu?
annakozlik kobieta, 32
Kraków

Nagrań: 27, Postów: 36
9 stycznia 2011 o 19:39
Zgłoś do moderacji
widzę, że nie dowiem się tu opinii na temat swojej piosenki, trudno 😛
9 stycznia 2011 o 19:41
Zgłoś do moderacji
[cytat=czokomysz]widzę, że nie dowiem się tu opinii na temat swojej piosenki, trudno 😛[/cytat]
czokomysz, mysle ze piosenka w twoim wykonaniu jest ok.. mozesz sprobiwac.. 🙂
labelle kobieta
Wieden

Nagrań: 194, Postów: 215
9 stycznia 2011 o 19:41
Zgłoś do moderacji
czokomysz pisze:
widzę, że nie dowiem się tu opinii na temat swojej piosenki, trudno
😛
powiem Ci tak
zaspiewaj cos w czym czujesz sie najpewniej
i najbardziej uznajesz ja za swoja......
to moja rada
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
9 stycznia 2011 o 19:42
Zgłoś do moderacji
ja chcialam wykonac tango na glos orkiestre i jeszcze jeden glos, bo mam to jako tako we krwi, bo nagrywalam na plyte jako singielka 😃 ale niewiem czy pasuje na taki casting.. jak myslicie?