adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
9 stycznia 2011 o 14:01
Zgłoś do moderacji
No to pięknie. Ciekawe czemu Mam Talent im wyszedł
Zgłoś do moderacji
To nie idziemy nigdzie,zostajemy na ising xd hahahaah
greenpath mężczyzna, 31

Nagrań: 87, Postów: 1135
Zgłoś do moderacji
littlexdeath pisze:
Czarna my to mamy szczęście -.- z tą babka
Dowiedz się jak ona się nazywa - zadzwońcie do TVNu i złóżcie skargę.
Ona wam : "dowidzenia" - miejsca
To wy niej : "pani już dziękujemy"
😃
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

Nagrań: 7, Postów: 26
9 stycznia 2011 o 14:02
Zgłoś do moderacji
Ja pisałam o tej setce, ale adam nie wiesz wszystkiego, bo nie czytales regulaminu x-factor.
Po pre castingach przechodzi 500 osob (+/-), wiec to juz moja mala dedukcja ze z zabrza wezma ok 100, bo pozostale miasta sa wieksze i bedzie wiecej ludzi.
Może i macie racje z tym, że osoby z zaproszeniami nie mają zapewnionego wystepu w programie, ale przynajmniej byli po ludzku traktowani, wpuszczali ich bokiem, tlum ich nie gniotl, nie musieli tyle czekac bo byli przesluchiwani od razu i mieli możliwość się zaprezentować ze swoim repertuarem, a nie po zwrotce i refrenie...
W regulaminie jest napisane, że na precastingu wykonuje się jedną piosenkę.... a wyszlo na to, że byli równi i równiejsi.
Poza tym, regulamin jest bardzo surowy, w porównaniu z tym, co czytałam do MT, przenosi sie wszystkie prawa wlasnosciowe do wykonan piosenek na fremantle media, poza tym dosc czesto pojawia sie sformulowanie o obowiazku stawienia sie na wszystkie proby przednagraniowe bez względu na sprawy osobiste, a ponadto w finale wręcz pisze o zakwaterowaniu w Warszawie obowiązkowym i jesli SONY wyrazi zainteresowanie to obowiazek podpisania z nim kontraktu plytowego na wylacznosc ktory dotyczy finalowej 9..
Mam ten regulamin, wiec go sobie jeszcze na spokojnie przejrze.
Edytowano 9 stycznia 2011 o 14:03.
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
Zgłoś do moderacji
Czyli wychodzi na to ze jedyne co trzeba mieć...to szczęście.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
adamo007 mężczyzna

Zgłoś do moderacji
No ja nie wiem. Z tego wynika że w tym kraju człowiek nie może spełnić swoich marzeń.
akla kobieta

Nagrań: 3, Postów: 42
9 stycznia 2011 o 14:03
Zgłoś do moderacji
Ja żałuję, ze tam pojechałam. Traktowano nas jak bydło. Koło kibli było przesłuchanie. Kamery nagrywały ludzi, którzy błagali o wodę (jedną dziewczynę od razu do ratownika wzięli). Dramat.
adamo007 mężczyzna

9 stycznia 2011 o 14:04
Zgłoś do moderacji
Ja nie wiem po prostu co oni odwalili z tym. Jestem tym po prostu oburzony to za lekkie słowo.
Edytowano 9 stycznia 2011 o 14:04.
night kobieta, 32
Kraków

Nagrań: 16, Postów: 250
9 stycznia 2011 o 14:05
Zgłoś do moderacji
poszukajcie jej profilu na nk !! ahahah xd
halamadrid ..nie rozymyśliłeś się ?
kamila : )
akla kobieta

Nagrań: 3, Postów: 42
9 stycznia 2011 o 14:06
Zgłoś do moderacji
halamadrid pisze:
Za dużo ludzi mamy w polsce
😃
Nie o to chodzi. Organizacja była katastroficzna. To nie przez ludzi. To przez organizatorów!!!!
Edytowano 9 stycznia 2011 o 14:07.