Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
greenpath pisze:
halamadrid pisze:No cóż....trzeba być dobrej myśli.😕 Ale brak organizacji w TVN? To sie nie powinno zdarzyć.
Brak organizacji w TVN ? To rzecz normalna. Nie pierwszy i nie ostatni raz.
Nemo est casu bonus
adamo007 pisze:
Gdybym był na castingu i mnie tak potraktowali to bym do nich zadzwonił. Bo bez jaj. W końcu myślało się że to będzie porządny program, a nie taki cyrk.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
anettexxxczarna pisze:
a tym bardziej co leeepszee ;]]] babka nie mila kompletnie zero wyrazu twarzy usmiechu i wredna jak nie weim juakby powiedziala "dziekuje" nastepny to nie ! "nastepny..!" no dajcie spokoJ!
niepokonany17 pisze:
Właśnie wawka,to bedzie masakra xD i jak cos,to ja z zadnymi rocznikami nigdzie nie idę,walnę bunt...nic mi zrobić nie mogą hahaha,nie sprawdzą mnie tak od razu xD
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
niepokonany17 pisze:Właśnie wawka,to bedzie masakra xD i jak cos,to ja z zadnymi rocznikami nigdzie nie idę,walnę bunt...nic mi zrobić nie mogą hahaha,nie sprawdzą mnie tak od razu xDPrzygarnę Cię i nie zabiorą Ciebie do innej sali😃 HAHA
kamila : )
night pisze:
a mnie nikt nie przygarnie ;( i zostanę zmieszana z błotem : D
Nemo est casu bonus
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej