Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
michauu pisze:
Osoby powyżej 91 rocznika mają najgorzej może dlatego,że dużo jest takich osób. Z mamitatatami
-Anette-
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
ten program to bedzie kiszka ZERO ogladalnosci zobaczycie// powkurzani uczestnicy potraktowani jak zwierzeta a nawet gorzej ;] zrobia im pieklo ze stacji zobaczycie !
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
Oj może nie będzie tak źle. Może się ogarną na pozostałych pre-castingach.
-Anette-
littlexdeath pisze:
anettexxxczarna pisze:ten program to bedzie kiszka ZERO ogladalnosci zobaczycie// powkurzani uczestnicy potraktowani jak zwierzeta a nawet gorzej ;] zrobia im pieklo ze stacji zobaczycie !
mam nadizeje!
hm.. kolor wloso to nie wiem czy nie ciemniejszy, takie do ramion no i stara dosc, i mina jak juz mowilam 'zaspiewajcie i zjeżdzajcie bo spac mi sie chce' moze tota, a moze maja popyt na takie babki xDD
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej