Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
klakiereq pisze:
akla pisze:Ciekawi mnie czy ten gość umalowany jak kobieta i zachowujący się jak chory psychicznie przejdzie. Widział go ktoś w Zabrzu? Ten z długimi włosami ble
Ja go gdzieś w tłumie na początku widziałam, darł się jak porąbany.
kamila : )
littlexdeath pisze:
klakiereq pisze:akla pisze:Ciekawi mnie czy ten gość umalowany jak kobieta i zachowujący się jak chory psychicznie przejdzie. Widział go ktoś w Zabrzu? Ten z długimi włosami ble
kurde widzialam podobnego, anwet gadalam ale nie wygladal emo, po porstu mial dlyzsze wlosy i podobny glos, ale chyba miał inne imie wiec nie iwem czy to byl on xD
Edytowano 9 stycznia 2011 o 14:16.
adamo007 pisze:
Chodzi mi o to że skoro o 18 jest pusto a rejestracja jest do 20, może niech ktoś kto idzie dla zabawy pójdzie faktycznie koło 18 i powie jak to wtedy wyglądało. Będziemy mieli obraz z rana i wieczora.
Edytowano 9 stycznia 2011 o 14:17.
akla pisze:
littlexdeath pisze:klakiereq pisze:akla pisze:Ciekawi mnie czy ten gość umalowany jak kobieta i zachowujący się jak chory psychicznie przejdzie. Widział go ktoś w Zabrzu? Ten z długimi włosami ble
kurde widzialam podobnego, anwet gadalam ale nie wygladal emo, po porstu mial dlyzsze wlosy i podobny glos, ale chyba miał inne imie wiec nie iwem czy to byl on xD
Miał włosy do pasa i bluzkę białą z frędzlami😃 i skakał po blacie koło szatni
😛
niepokonany17 pisze:
My z night jedziemy do wawy i ją rozniesiemy!Halamadrid-musimy się gdzieś spotkać,bo musisz nas bronić xd
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
niepokonany17 pisze:My z night jedziemy do wawy i ją rozniesiemy!Halamadrid-musimy się gdzieś spotkać,bo musisz nas bronić xdMoooożna😃
niepokonany17 pisze:
NAwet trzeba xD ahah
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
niepokonany17 pisze:NAwet trzeba xD ahahTo ja, Ty i Kamila stworzymy Grupę Trzymającą Władzę w TVN😃
kamila : )
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej