Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Nemo est casu bonus
night pisze:
nie damy sie! jako reprezentanci isinga w wawie pokazemy im jak maja ludzi traktowac! ...ahahahahaxd
Nemo est casu bonus
kamila : )
![]()
night pisze:
nie damy sie! jako reprezentanci isinga w wawie pokazemy im jak maja ludzi traktowac! ...ahahahahaxd
adamo007 pisze:
Może to że będą lepiej traktować niż rano? Może będzie teoretycznie szansa na to że pozwolą śpiewać dłużej?
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
halamadrid pisze:
night pisze:nie damy sie! jako reprezentanci isinga w wawie pokazemy im jak maja ludzi traktowac! ...ahahahahaxd
Ja będę Ciebie traktował jak prawdziwy dżentelmen. Drzwi otworzę, potrzymam torebkę itp😃
wiedxma pisze:
hejo... ja mam całkiem pozytywne wrażenia.. aczkolwiek to prawda że ci co śpiewali pierwsi mieli lepiej bo śpiewali dłużej.. potem jak ja byłam (w sali😎 btw miałam nr 1587 to już po 5 osób sie wchodziło do sali.. ale ogólnie wrażenia mam pozytywne.. porównując ten jeden jedyny kasting na którym byłam wcześniej czyli śpiewaj i walcz.. to własiciwe bez porównania.. w tvn jest zupełnie inna organizacja ze tak powiem o niebo lepiej.. poszło mi dobrze.. zaśpiewałam dość spory kawałek swojej piosenki.. po takim kawałku już można spokojnie ocenić czyjś wokal więc jestem zadowolona.. weszłam na luzie, na luzie zaśpiewalam wszystko mi poszło super
🙂 jeśli zadzwonią to napewno wam napisze że przeszłam hehe
🙂 a jak nie przejdę to będę wiedziała że byli lepsi ode mnie
🙂 było super naprawdę.. polecam.. kto sie wachał niech sie nie wacha.. idźcie na ten casting..
🙂 warto.. ide z psem potem jak coś wam napisze więcej
aha widziałam tego gościa z dlugimi paznokciami.. masakra.. nie trawie takich ludzi.. ale założe sie że on przejdzie dalej..😃 zbyt dużo dziwadeł tam nie widziałam ale te co byly to pewnie przejdą.. szkoda że nam sie nie udało spotkać. tzn przynajmniej mnie sie nie udało spotkać z nikim z isinga tam no ale cóż
😃 może przejdziemy dalej to sie wtedy juz napewno spotkamy
😃
pozdro..
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej