8 grudnia 2010 o 21:02
Zgłoś do moderacji
wlasnie tym ktorzy sie wybieraja radze sie dowiedziec wszystkiego co i jak. w Fabryce Gwiazd podobno przed castingiem mowiono ze jak ktos nie ma 18 lat to wystarczy pisemna zgoda rodzicow, a w poznaniu tych ktorzy mieli zgode rodzicow wyslali ich do domu a niektorzy byli z drugiego konca PL ! i odjechali z kwitkiem !
sanderson kobieta, 30
kraśnik

Nagrań: 0, Postów: 14
damian5017 mężczyzna, 32
Wrocław

Nagrań: 6, Postów: 294
8 grudnia 2010 o 21:10
Zgłoś do moderacji
Właśnie moja koleżanka mi opowiadała że pojechała do Fabryki Gwiazd z mamą z Wrocławia do Krakowa ,bo w tedy były wakacje i nie zdążyła iść do Wrocka ,czekała tam cały dzień żeby ją przesłuchano ,a jak weszła do sali przesłuchań ,to od razu jej podziękowali i dziewczyna na darmo jechała żeby tylko postać.Dlatego jak mówi reszta osób trzeba sprawdzać wszystko na bieżąco.
sanderson kobieta, 30
kraśnik

8 grudnia 2010 o 21:11
Zgłoś do moderacji
sprawdzam kolejne źródło i wszędzie jest inaczej, raz pisze że skończone 16 lat a raz tylko że 16 lat <zła>
8 grudnia 2010 o 21:16
Zgłoś do moderacji
a ja mam jeszcze inne informacje - podobno młodsze osoby mogą, jeżeli pojawią się na precastingu z rodzicem lub pisemną zgodą (tak powiedziała mi osoba, która tutaj na iSingu prezentuje X FACTOR). a znowu na stronie programu pisze, że 16 trzeba mieć... to ja już nie wiem.. ;(
sanderson kobieta, 30
kraśnik

sanderson kobieta, 30
kraśnik

8 grudnia 2010 o 21:25
Zgłoś do moderacji
taaak 😃
ej marietka mam pytanko, ale to czekaj xD
8 grudnia 2010 o 21:42
Zgłoś do moderacji
- Pierwszym etapem będzie pre-casting, w którym wszyscy chętni wystąpią przed producentem, reżyserem i ekspertami - tłumaczy Joanna Górska. - Następnie osoby wyłonione w tym etapie wystąpią przed jurorami. W kolejnym etapie uczestnicy dostaną dwa zadania wokalne od jury. Ostatnią częścią eliminacji przed występem na żywo będzie "dom jurorów", w którym uczestnicy zostaną podzieleni na trzy pięcioosobowe grupy - wyjaśnia Joanna Górska z TVN