bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
7 grudnia 2010 o 00:53
Zgłoś do moderacji
pinupgirl pisze:
Przesadzasz,słuchałam trochę Twoich nagrań,plus to na zlocie i nie jest źle
😉
Ojjj... to na zlocie to masakra. Gdyby spojrzeć na to z technicznego punktu widzenia to byłem jednym z najgorszym... pomyłki i inne błędy. Plus tylko za robienie z siebie idioty.
🙂
whisper kobieta, 35
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
7 grudnia 2010 o 01:08
Zgłoś do moderacji
Damian i tak Cie kochamy
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
7 grudnia 2010 o 13:24
Zgłoś do moderacji
shea30 pisze:
zastanawia mnie też czy będzie brana pod uwagę lista, która często pojawia się na castingach. Bywa tak,że osoba, która przyjeżdża na czas (podaną godzinę rozpoczęcia) jest już na szarym końcu listy...i czeka sobie do późnej nocy na przesłuchanie...
No więc ja coś na ten temat wiem, jak to z castingami bywa jest wielu chętnych i każdy chce mieć jak najlepszy numerek, więc czekają już od dajmy na to 5 rano. Więc podejrzewając ,że casting rozpocznie się ok. 10.00 to niestety bywa tak,że na liście ma się niekiedy czterocyfrowy numer co nie jest zapewne dla nikogo opłacalne.
No cóż, sama chciałam jechać na jakiś tam casting i pamiętam,że na forum pisali że stali już od 5 , czasami wcześniej.
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)

Nagrań: 1, Postów: 19
7 grudnia 2010 o 15:15
Zgłoś do moderacji
precasting zaczyna się o 10:00. ja zamierzam np sie zjawic tam o 7:00, a to i tak troche czekania:/
aniolek891 kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 1, Postów: 19
7 grudnia 2010 o 15:15
Zgłoś do moderacji
[cytat=shea30]tak wiem. ale casting castingowi nie równy.. bo bywają i takie że pomimo utworzonej wcześniej listy ekipa prowadząca casting jej nie respektuje... tylko kto pierwszy ten lepszy😉 po numerek i przechodzi dalej.. więc jestem ciekawa co tu będzie brane pod uwagę🙂[/cytat]
a o jaka liste wam chodzi?
linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
7 grudnia 2010 o 15:48
Zgłoś do moderacji
aniolek891 pisze:
a o jaka liste wam chodzi?
są czasem takie listy. Przychodzisz na casting i się wpisujesz. Tak było na castingach do "Szansy na sukces" - ja się wpisałam o 11.00, a według listy miałam przyjść na 23.50. Więc nie musiałam czekać cały dzień w ośrodku TVP, tylko przyszłam na wyznaczoną godzinę. I to bardzo fajna sprawa, bo wtedy casting był w moim mieście, więc zdążyłam załatwić kilka spraw i wieczorem poszłam na casting
🙂
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
7 grudnia 2010 o 16:44
Zgłoś do moderacji
Ja też podziwiam tych,którzy czekają od tak wczesnych godzin,w dodatku w mróz,ale niestety to wszystko wymaga poświęceń.
westie89 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 53, Postów: 242
7 grudnia 2010 o 16:49
Zgłoś do moderacji
A co do listy... Na wspomnianym przeze mnie castingu została zrobiona lista, ale co z tego, że organizatorzy czy ochrona miała to gdzieś...