naftali kobieta, 36
bydgoszcz / gdańsk

Nagrań: 123, Postów: 1466
6 grudnia 2010 o 22:04
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
Naftali kłamczucho... dlaczego tak łżesz? ;>
Przecież to proste, że robią to celowo, aby ludzie musieli więcej dojeżdżać, tracić kasę i czas na dojazd.
😃
Tak Bocinku, oni po prostu mają umowę z PKP i PKS'em
😛
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali kobieta, 36
bydgoszcz / gdańsk

6 grudnia 2010 o 22:05
Zgłoś do moderacji
pinupgirl pisze:
No najlepiej,żeby jeszcze opłacali każdemu podróż po to tylko,żeby niektórych wycia posłuchać ?
😃
odwrotnie. powinni dojechać do każdego, żeby każdy miał równe szanse. do każdej najmniejszej wioski. poszukajmy talentów jak igły w stogu siana. nikt się nie może nam ukryć ;>
sajgonka kobieta, 35
Kraków

Nagrań: 55, Postów: 2231
6 grudnia 2010 o 22:59
Zgłoś do moderacji
Ciekawie będzie oglądać znajome twarze i słuchać znajomych głosów tym razem w TV ;> idzie, idzcie..oby jak najwięcej isingowiczów przeszlo dalej i dalej... i pozdrówcie innych isingowiczów to wsparcie smsowe murowane, jesli będzie warto
😛
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
aniolek891 kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 1, Postów: 19
7 grudnia 2010 o 00:01
Zgłoś do moderacji
hej! Czy wiecie o której najlepiej się zjawić na tym precastingu , tak żeby zostać przesłuchanym przed wieczorem?🙂 Albo inaczej o ktorej wy sie wybieracie😉 ?
naftali kobieta, 36
bydgoszcz / gdańsk

7 grudnia 2010 o 00:03
Zgłoś do moderacji
aniolek891 pisze:
hej! Czy wiecie o której najlepiej się zjawić na tym precastingu , tak żeby zostać przesłuchanym przed wieczorem?
🙂 Albo inaczej o ktorej wy sie wybieracie
😉 ?
myślę, że to zalezy od tego jak bardzo wytrzymała jesteś na mróz i jak bardzo rozwinięte masz przedramiona oraz zdolności poruszania się w tłumie
😉
aniolek891 kobieta, 36
Warszawa

7 grudnia 2010 o 00:16
Zgłoś do moderacji
myślę, że to zalezy od tego jak bardzo wytrzymała jesteś na mróz i jak bardzo rozwinięte masz przedramiona oraz zdolności poruszania się w tłumie 😉 [/cytat]
haha no racja.. pamietam casting w idolu , na szczescie -( nie szczescie) mialam wtedy 13 lat ...i ochroniarz puscil mnie bocznym wejsciem bo i tak bylam za mloda- ale pozwolil mi sie sprawdzic 😉
ja mam zamiar zjawic sie na tym pre-castingu ok 7 rano😉 Na szczescie nie mam daleko na Łazienkowską ..😃
aniolek891 kobieta, 36
Warszawa

7 grudnia 2010 o 00:24
Zgłoś do moderacji
ja koniecznie chcę się iść sprawdzić 😉 Niedlugo postaram się wrzucić coś na iSing to może najpierw wy ocenicie🙂
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
7 grudnia 2010 o 00:37
Zgłoś do moderacji
Ja też czuję się niegotowy, ale ta wizja zrobienia z siebie idioty w telewizji i śmiech milionów Polaków tak mnie pociąga, że aż żal nie spróbować.
😃
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
7 grudnia 2010 o 00:48
Zgłoś do moderacji
W najgorszym wypadku powiedzą mi, żebym występował w ośrodkach dla głuchoniemych.
😃
aniolek891 kobieta, 36
Warszawa

7 grudnia 2010 o 00:49
Zgłoś do moderacji
hehehe, moze nie bedzie tak zle🙂) Ja juz na taki casting czekam od kilku lat w zasadzie.