pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
7 grudnia 2010 o 17:26
Zgłoś do moderacji
W sumie racja , w taką pogodę można jeszcze złapać grypę przy okazji.
A mam takie pytanie,jaka jest atmosfera na tych castingach? można z kimś normalnie porozmawiać,czy da się wyczuć konkurencję?
7 grudnia 2010 o 17:34
Zgłoś do moderacji
powiem wam ja mieszkam we wrocławiu, jak był casting do śpiewaj i walcz znajoma poszła już dzień przed koło 23:00 a casting zaczynał się drugiego dnia coś o 09:00 zadzwoniła do mnie koło 3 w nocy czy jej podrzuce koc i termos z herbatą bo był to marzec, ze względu na to że to był weekend nie musiałam rano iść do szkoły więc pojechałam tramwajem tam do niej, jak zobaczyłam około 100 osób już w nocy to normalnie oczy mi zbladły. Zimno, wtedy deszcz padał ludzie spali w autach, spiworach itd. Gdy rano otwarli drzwi połowa z osób zasypiała albo wyglądała jak zywy trup, żaden make-up nie pomógł itd. Moim zdaniem takie koczowanie to nie dobry pomysł cierpi na tym wasze zdrowie, wypoczynek a co najważniejsze głos. A wiadomo że najlepiej zaprezentować się wypoczętym i pełnym energi przed komisją. Najlepiej zorganizować sobie cały dzień przyjechać rano koło 09;00 bo podejrzewam że pre-casting będzie o 10;00 i wtedy czekajcie spokojnie wypoczęci i nawet jeśli przesłuchają was koło 19;00 czy poźniej to nic, ważne żeby być wypoczętym i pełnym sił. Moja rada, ale pewnie ktoś napisze że się na tym nie znam, cóż każdy ma swoją opinie. Pamiętajcie ! będzie styczeń, mróz zima jest sroga w tym roku, nie opłaca się marnować zdrowia aby leżeć zas 2 tyg. w łóżku z zapaleniem płuc po to aby wejść do budynku rano, lepiej troszkę poczekać i zaprezentować się tak jak się chce. Pozdrawiam
7 grudnia 2010 o 17:35
Zgłoś do moderacji
pinupgirl to różnie bywa, jak ktoś jest cwany to nie da się wyczyć, ale można nawiązać wiele ciekawych znajomości naprawdę.
bialad kobieta, 31
London

Nagrań: 0, Postów: 110
7 grudnia 2010 o 18:07
Zgłoś do moderacji
Ja na casting do Mam Talent przyszłam o 9:40 a o 10:00 wpuszczali. Weszłam koło 11 i po 2 godzinach byłam już po przesłuchaniu.
😉 Nie dostałam się, ale się nie zrażam
😉
You know my name but not my story.
aniolek891 kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 1, Postów: 19
8 grudnia 2010 o 00:05
Zgłoś do moderacji
zaproponujcie jakies piosenki na casting co ?🙂 bo ciężko mi coś wymyśleć😜
linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
8 grudnia 2010 o 00:34
Zgłoś do moderacji
a ja mam kolejne pytanie do organizatorów
🙂
Interesuje mnie ile czasu uczestnik będzie musiał spędzać w Warszawie, jeżeli uda mu się przejść pre-casting i casting i dostać się do kolejnych etapów (boot-camp, wizyty w domach i t.d)? Czy np. osoby studiujące dziennie (bo przecież są wśród nas takie osoby) będą musiały rezygnować/brać dziekankę czy jednak będą miały parę wolnych dni w tygodniu, żeby się pojawić na zajęciach?
🙂
dzięki!
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
wokalista mężczyzna, 34
Stalowa Wola

Nagrań: 179, Postów: 408
8 grudnia 2010 o 08:35
Zgłoś do moderacji
Tez mam pytanie do organizatorów.
Jeżeli ktoś np. będzie dojeżdżał do Warszawy i nie ma gdzie spędzić tego czasu to co?
Ma jeździć w tą i znów do domu ?
Jeżeli się oczywiście dostanie.
<Mógłbym poprosić o priva> ?
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
8 grudnia 2010 o 12:42
Zgłoś do moderacji
linamusic pisze:
a ja mam kolejne pytanie do organizatorów
🙂
Interesuje mnie ile czasu uczestnik będzie musiał spędzać w Warszawie, jeżeli uda mu się przejść pre-casting i casting i dostać się do kolejnych etapów (boot-camp, wizyty w domach i t.d)? Czy np. osoby studiujące dziennie (bo przecież są wśród nas takie osoby) będą musiały rezygnować/brać dziekankę czy jednak będą miały parę wolnych dni w tygodniu, żeby się pojawić na zajęciach?
🙂
dzięki!
Trudno nam teraz powiedzieć, ale tego typu informacje pojawią się w regulaminie, który znajdzie się na oficjalnej stronie.
Precastingi zaczynają się o 10.
Oficjalny profil polskiej edycji X Factor
Konto usunięte
Leszno (Górka Duchowna) / aktu

8 grudnia 2010 o 12:53
Zgłoś do moderacji
ja się chyba do Wrocławia przejadę
🙂)
nie strać tego co ważne, w pogoni za tym co nieistotne.
komar106 mężczyzna, 39
Wrocław

Nagrań: 290, Postów: 621
8 grudnia 2010 o 17:32
Zgłoś do moderacji
oooo
😃 witaj
😃 zapraszam do wrocławia;P
http://komar106.wrzuta.pl/