8 grudnia 2010 o 21:48
Zgłoś do moderacji
Na casting:
- przygotuj 2 utwory, które zaśpiewasz a capella
- osoby niepełnoletnie prosimy o przybycie z rodzicem/opiekunem prawnym lub przyniesienie pisemnej zgody od rodziców/opiekunów prawnych
Już teraz możesz przysłać do nas swoje demo:
Fremantlemedia Polska
Ul. Wołodyjowskiego 63
02-724 Warszawa
Z dopiskiem „X-FACTOR”
Jeśli chcesz wiedzieć więcej:
pisz: casting@fremantlemedia.pl
lub dzwoń (22) 853 81 11 w. 141
informacja ze strony śląsk nasze miasto.
sanderson kobieta, 30
kraśnik

Nagrań: 0, Postów: 14
8 grudnia 2010 o 21:56
Zgłoś do moderacji
nie na castingu tylko w bootcamp czyli dalszej selekcji a z bootcampu zostaną wyłonieni Ci którzy wprowadzą się do domów jurorów czyli łącznie 15 uczestników, 3 grupy po 5 osób i następnie każdy z jurorów wskaże ze swojej grupy jedną osobe która nie wchodzi do odcinków live, do odcinków live wejdzie 12 osób.
sanderson kobieta, 30
kraśnik

sanderson kobieta, 30
kraśnik

whisper kobieta, 35
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
8 grudnia 2010 o 22:13
Zgłoś do moderacji
sanderson pisze:
czyli się nieźle ośmieszę
😃
tak jak 7/8 osob, ktore tam przyjda wiec luz xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
8 grudnia 2010 o 22:24
Zgłoś do moderacji
Wiecie co , ja Was już nie rozumiem , idziecie do programu , a nie jesteście pewni swojego głosu i talentu. Pytam,czy to ma wtedy sens? Bez pewności siebie będzie ciężko.
pinupgirl kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 4, Postów: 430
8 grudnia 2010 o 22:32
Zgłoś do moderacji
No ja rozumiem,że się zastanawiasz,ale nie rozumiem osób , które piszą : " Nie śpiewam za dobrze" , a pchają się do nie byle jakiego programu,no litości.
whisper kobieta, 35
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
8 grudnia 2010 o 22:38
Zgłoś do moderacji
pinupgirl pisze:
No ja rozumiem,że się zastanawiasz,ale nie rozumiem osób , które piszą : " Nie śpiewam za dobrze" , a pchają się do nie byle jakiego programu,no litości.
tak jest niestety wszędzie bo:
a) ludzie chcą się pokazać więc się pchają [przeważnie nawet nie mają pojęcia, że robią z siebie idiotę]
b) ludzie, którzy mają całkiem dobre warunki głosowe jęczą, że jednak wcale nie żeby pojawiło się stadko osób, które im powie "nie mów tak! jesteś wspaniały/a! łi low ju!"
A jak ktoś ma wątpliwości czy iść czy nie iść i myśli o tym poważnie to pyta o to osoby, które się na tym znają, a nie na jakimś forum, na którym 3/4 osób g** wie o śpiewie...
I taka jest prawda niestety
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
damian5017 mężczyzna, 32
Wrocław

Nagrań: 6, Postów: 294
8 grudnia 2010 o 22:40
Zgłoś do moderacji
Ja jednak zdecydowałem że jeszcze poćwiczę i może spróbuję za rok ,chyba że jakimś cudem uda mi się zaśpiewać na błysk to co proponuje mi moja nauczycielka ,chodź wątpię hehehehehehe