Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
ladyines pisze:
Niech będzie i tak, że ja zrobię swoją listę. Kolejność jest absolutnie przypadkowa.Lista Inesa🙂kolobolo1nicolkamaalepapageybambiagaallanwhispermisio666oddaamellejobodereszpeppermiyoshimarbelsoulkaspowrzosikjoannatmariolcia2serickruszynka20awojtasinskiiimartiwinPewnie zapomniałam kilku osób...W każdym bądź razie do wyżej wymienionych wracam często i chętnie delektując się ich głosami, umiejętnościami lub poczuciem humoru 😉 Chciałabym, żeby to, że ich polecam sprawiło, że ktoś nowy ich posłucha i odkryję to co ja a może nawet więcej... 🙂
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
'The blues is the roots, the rest is the fruits.'
nec pisze:
alez tu slodko, tak milutko... wszyscy wszystkich polecaja... 🙂...az zara sie chyba porzygam - gdzie 'porzygam' uzyte jest jako eufemizm! 😛chyba nie chodzilo w tym topiku o to, ze jak ja polece ciebie to potem ty polec mnie i 'ach! och! dziekuje!'...ktos zdrowy powinien zamknac ten koncert zyczen... 😛
'The blues is the roots, the rest is the fruits.'
wojtasinskiii.
nec pisze:
zamienil stryjek siekierke na kijek...
...tera kurde beda mnie dziekowac z kolei...
xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Bless!
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej