Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
no raczej. Ja nie umiem spiewac dobrze, wiec sie dziwie. To pewnie przez moje glupie wyglupy 😃 W kazdym badz razie, dziekuje bardzo!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
kaspo pisze:no raczej. Ja nie umiem spiewac dobrze, wiec sie dziwie. To pewnie przez moje glupie wyglupy 😃 W kazdym badz razie, dziekuje bardzo!to pewnie te "Sorry" 😃 😜
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
adzia523
Edytowano 30 września 2009 o 20:39.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Ja mogę polecić z czystym sumieniem takie osoby jak:
- ewumilla,
- pepper,
- warcaft,
- whisper,
- mamma1990,
- lukirybnik1988,
- coach,
- matriwin,
- kaskakaska,
- madziau,
- wyimaginowany,
- ladyines.
-rockann27
Jak się przypomni mi to jeszcze dodam parę osób 😃DD
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
adzia523 pisze:
A mnie zaczarowali : - zuza33- kkopanska- aro23,- coach - beciabucz,- kaspo,- kolobolo1 - blondi- ladyines,- papagey,- pawlunio1990,- pepper,- rockann27,- mamma1990 - norbii56- ropson,- wlodi79 - whisper,- wrzosik- alefajniejest - beciabucz - przemas - kris35 - vito
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej