kolobolo1 kobieta
Aarhus | Dania
Nagrań: 65, Postów: 745
4 października 2009 o 23:22
Zgłoś do moderacji
Gabi...Posłuchaj sobie jej tzn Odd...tez warto...Ma swietne improwizacje...i wczesnej tez juz pare osob ja poleciło, w tym ja... ; )
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Konto usunięte
4 października 2009 o 23:23
Zgłoś do moderacji
no toz wasnie ja polecilam... powinna byc zadowolona
odd kobieta, 32
Nagrań: 1, Postów: 1939
4 października 2009 o 23:25
Zgłoś do moderacji
Ciebie już Łysusiu polecałam, ale zrobię to jeszcze raz!
😃
Polecam profil
wysy665!
Droga Gabi56, nie chcę Cię do niczego prowokować!
😉 To był w sumie tylko niewinny żarcik, który chyba za bardzo wzięłaś sobie do serca. Muszę Cię zmartwić, ale czasem i mój nick tutaj pada. Bardzo mi przykro!
🙁
4 października 2009 o 23:39
Zgłoś do moderacji
Gabi wiemy co masz na mysli i z pewnoscia wszyscy sie z toba zgadzamy... spokoj... ja tylko chcialem dodac, ze jestem po raz pierwszy tutaj i bardzo podobaja mi sie nagrywki: davidapiotrka, adriano, coacha, laidiynes, kolobolo1 reszte dodam pozniej, bo nie pamietam jak sie pisze ich nicki. Ci ludzie maja olbrzymi potencjal i jestem przekonany, ze jeszcze o nich uslyszymy. Ale jest ktos kto jest dla mnie zupelnie wyjatkowy tutaj (i przepraszam bo nikogo nie chcialbym umniejszac) to jest PEPPER. Dziekuje i pozdrawiam
P.S. Jezeli ktos ma jakiekolwiek obiekcje zapraszam do dyskusji
joboderesz
Konto usunięte
4 października 2009 o 23:47
Zgłoś do moderacji
Gabi wiemy co masz na mysli i z pewnoscia wszyscy sie z toba zgadzamy... spokoj... ja tylko chcialem dodac, ze jestem po raz pierwszy tutaj i bardzo podobaja mi sie nagrywki: davidapiotrka, adriano, coacha, laidiynes, kolobolo1 reszte dodam pozniej, bo nie pamietam jak sie pisze ich nicki. Ci ludzie maja olbrzymi potencjal i jestem przekonany, ze jeszcze o nich uslyszymy. Ale jest ktos kto jest dla mnie zupelnie wyjatkowy tutaj (i przepraszam bo nikogo nie chcialbym umniejszac) to jest PEPPER. Dziekuje i pozdrawiam
P.S. Jezeli ktos ma jakiekolwiek obiekcje zapraszam do dyskusji
joboderesz
dziękuje
🙂
Edytowano 4 października 2009 o 23:50 przez moderatora.
venya0510 kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 46, Postów: 29
4 października 2009 o 23:51
Zgłoś do moderacji
ojoj jakie awantury
🙂
polecam laura87
🙂 piękny głos
🙂
5 października 2009 o 00:15
Zgłoś do moderacji
Przepraszam, ze w dwoch czesciach, ale przypomnialem sobie nastepne osoby, ktore polecam i ktore maja olbrzymi potencjal muzyczny to: karolina141, shero84, wisienka29, odd, atyde, maale, papagey, majki, dunder, wysy665, iszymek, no i zdecydwanie piter999. Jezeli kogos jeszcze sobie przypomne to z pewnoscia tutaj dodam. Na szczegolne wyroznienie za caloksztalt pracy na IS zasluguje moim skromnym zdaniem ALLAN.
Dziekuje i jak wyzej z tymi obiekcjami
🙂
P.S. Adriano nie dziekuje, zeby nie bylo, ze sie rewanzuje
🙂
Edytowano 5 października 2009 o 13:39.
joboderesz
Konto usunięte
5 października 2009 o 00:18
Zgłoś do moderacji
joboderesz pisze:
Przepraszam, ze w dwoch czesciach, ale przypomnialem sobie nastepne osoby, ktore polecam i ktore maja olbrzymi potencjal muzyczny to: karolina141, shero84, wisienka29, atyde, maale, majki, wysy665, iszymek, no i zdecydwanie piter999. Jezeli kogos jeszcze sobie przypomne to z pewnoscia tutaj dodam. Na szczegolne wyroznienie za caloksztalt pracy na IS zasluguje moim skromnym zdaniem ALLAN.
Dziekuje i jak wyzej z tymi obiekcjami 🙂
P.S. Adriano nie dziekuje, zeby nie bylo, ze sie rewanzuje 🙂
Kazdy wie ze jestes świetny! JA POLECAM !!!!!!! joboderesz!!!!!!!!!!!
papagey kobieta, 32
Tarnów
Nagrań: 835, Postów: 128
5 października 2009 o 12:35
Zgłoś do moderacji
gabi56 pisze:
swoja droga to nie widzialam zeby ciebie ktos tu polecal 😉
nikt nie poleca odd? NIKT NIE POLECA ODD?! Toż ja swoją skromną osobą usilnie zwracam oczy całego świata na jej skromną, aczkolwiek zasługującą na wszystkie skarby tego świata osobę i nikt nie docenia moich starań
🙁 a więc jeszcze raz :
POLECAM Z CAŁEGO SERCA
ODD !
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
Konto usunięte
5 października 2009 o 13:01
Zgłoś do moderacji
gabi56 pisze:
no toz wasnie ja polecilam... powinna byc zadowolona
kolejna slepa
papagey kobieta, 32
Tarnów
Nagrań: 835, Postów: 128
5 października 2009 o 13:04
Zgłoś do moderacji
z tego, co wyczytałam, to pisałaś, że nikt nie poleca odd ;] oprócz, oczywiście, jak mogłabym zapomnieć, Ciebie
😊
no więc chciałam tylko przypomnieć, że ja także ją polecam.
i nie zaczynaj ze mną ;]
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
5 października 2009 o 13:19
Zgłoś do moderacji
Ja postanowiłem polecać od dzisiaj takie osoby, o których jeszcze nikt nie pisał, a można je oczywiście z czystym sumieniem polecić, o to ukryte talenty :
- letitbe,
- joannat,
- misiunia18,
- yoanna1405.
No to to była część 2 moich poleceń i nie ostatnia, bo wciąż szukam ukrytych talentów
😃D
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
fiftygrosz kobieta, 30
Lublin
Nagrań: 24, Postów: 84
5 października 2009 o 13:20
Zgłoś do moderacji
dobra, dobra. Wszyscy polecają, to ja też taką moją krótką listę przedstawię
😜p:
- jarzyna
- beciabucz
- kolobolo1
- ladyines
- invisible