kolobolo1 kobieta
Aarhus | Dania

Nagrań: 65, Postów: 745
4 października 2009 o 23:22
Zgłoś do moderacji
Gabi...Posłuchaj sobie jej tzn Odd...tez warto...Ma swietne improwizacje...i wczesnej tez juz pare osob ja poleciło, w tym ja... ; )
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Konto usunięte

4 października 2009 o 23:23
Zgłoś do moderacji
no toz wasnie ja polecilam... powinna byc zadowolona
odd kobieta, 33

Nagrań: 1, Postów: 1939
4 października 2009 o 23:25
Zgłoś do moderacji
Ciebie już Łysusiu polecałam, ale zrobię to jeszcze raz!
Polecam profil
wysy665!
Droga Gabi56, nie chcę Cię do niczego prowokować!

To był w sumie tylko niewinny żarcik, który chyba za bardzo wzięłaś sobie do serca. Muszę Cię zmartwić, ale czasem i mój nick tutaj pada. Bardzo mi przykro!

4 października 2009 o 23:39
Zgłoś do moderacji
Gabi wiemy co masz na mysli i z pewnoscia wszyscy sie z toba zgadzamy... spokoj... ja tylko chcialem dodac, ze jestem po raz pierwszy tutaj i bardzo podobaja mi sie nagrywki: davidapiotrka, adriano, coacha, laidiynes, kolobolo1 reszte dodam pozniej, bo nie pamietam jak sie pisze ich nicki. Ci ludzie maja olbrzymi potencjal i jestem przekonany, ze jeszcze o nich uslyszymy. Ale jest ktos kto jest dla mnie zupelnie wyjatkowy tutaj (i przepraszam bo nikogo nie chcialbym umniejszac) to jest PEPPER. Dziekuje i pozdrawiam
P.S. Jezeli ktos ma jakiekolwiek obiekcje zapraszam do dyskusji
joboderesz
Konto usunięte

4 października 2009 o 23:47
Zgłoś do moderacji
Gabi wiemy co masz na mysli i z pewnoscia wszyscy sie z toba zgadzamy... spokoj... ja tylko chcialem dodac, ze jestem po raz pierwszy tutaj i bardzo podobaja mi sie nagrywki: davidapiotrka, adriano, coacha, laidiynes, kolobolo1 reszte dodam pozniej, bo nie pamietam jak sie pisze ich nicki. Ci ludzie maja olbrzymi potencjal i jestem przekonany, ze jeszcze o nich uslyszymy. Ale jest ktos kto jest dla mnie zupelnie wyjatkowy tutaj (i przepraszam bo nikogo nie chcialbym umniejszac) to jest PEPPER. Dziekuje i pozdrawiam
P.S. Jezeli ktos ma jakiekolwiek obiekcje zapraszam do dyskusji
joboderesz
dziękuje

Edytowano 4 października 2009 o 23:50 przez moderatora.
venya0510 kobieta, 36
Warszawa

Nagrań: 46, Postów: 29
4 października 2009 o 23:51
Zgłoś do moderacji
ojoj jakie awantury
polecam laura87

piękny głos

5 października 2009 o 00:15
Zgłoś do moderacji
Przepraszam, ze w dwoch czesciach, ale przypomnialem sobie nastepne osoby, ktore polecam i ktore maja olbrzymi potencjal muzyczny to: karolina141, shero84, wisienka29, odd, atyde, maale, papagey, majki, dunder, wysy665, iszymek, no i zdecydwanie piter999. Jezeli kogos jeszcze sobie przypomne to z pewnoscia tutaj dodam. Na szczegolne wyroznienie za caloksztalt pracy na IS zasluguje moim skromnym zdaniem ALLAN.
Dziekuje i jak wyzej z tymi obiekcjami

P.S. Adriano nie dziekuje, zeby nie bylo, ze sie rewanzuje

Edytowano 5 października 2009 o 13:39.
joboderesz
Konto usunięte

5 października 2009 o 00:18
Zgłoś do moderacji
joboderesz pisze:
Przepraszam, ze w dwoch czesciach, ale przypomnialem sobie nastepne osoby, ktore polecam i ktore maja olbrzymi potencjal muzyczny to: karolina141, shero84, wisienka29, atyde, maale, majki, wysy665, iszymek, no i zdecydwanie piter999. Jezeli kogos jeszcze sobie przypomne to z pewnoscia tutaj dodam. Na szczegolne wyroznienie za caloksztalt pracy na IS zasluguje moim skromnym zdaniem ALLAN.
Dziekuje i jak wyzej z tymi obiekcjami 
P.S. Adriano nie dziekuje, zeby nie bylo, ze sie rewanzuje 
Kazdy wie ze jestes świetny! JA POLECAM !!!!!!! joboderesz!!!!!!!!!!!
papagey kobieta, 33
Tarnów

Nagrań: 835, Postów: 128
5 października 2009 o 12:35
Zgłoś do moderacji
gabi56 pisze:
swoja droga to nie widzialam zeby ciebie ktos tu polecal 
nikt nie poleca odd? NIKT NIE POLECA ODD?! Toż ja swoją skromną osobą usilnie zwracam oczy całego świata na jej skromną, aczkolwiek zasługującą na wszystkie skarby tego świata osobę i nikt nie docenia moich starań

a więc jeszcze raz :
POLECAM Z CAŁEGO SERCA
ODD !
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
Konto usunięte

5 października 2009 o 13:01
Zgłoś do moderacji
gabi56 pisze:
no toz wasnie ja polecilam... powinna byc zadowolona
kolejna slepa
papagey kobieta, 33
Tarnów

Nagrań: 835, Postów: 128
5 października 2009 o 13:04
Zgłoś do moderacji
z tego, co wyczytałam, to pisałaś, że nikt nie poleca odd ;] oprócz, oczywiście, jak mogłabym zapomnieć, Ciebie
no więc chciałam tylko przypomnieć, że ja także ją polecam.
i nie zaczynaj ze mną ;]
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
5 października 2009 o 13:19
Zgłoś do moderacji
Ja postanowiłem polecać od dzisiaj takie osoby, o których jeszcze nikt nie pisał, a można je oczywiście z czystym sumieniem polecić, o to ukryte talenty :
- letitbe,
- joannat,
- misiunia18,
- yoanna1405.
No to to była część 2 moich poleceń i nie ostatnia, bo wciąż szukam ukrytych talentów

D
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
fiftygrosz kobieta, 31
Lublin

Nagrań: 24, Postów: 84
5 października 2009 o 13:20
Zgłoś do moderacji
dobra, dobra. Wszyscy polecają, to ja też taką moją krótką listę przedstawię

p:
- jarzyna
- beciabucz
- kolobolo1
- ladyines
- invisible