kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
4 października 2009 o 11:26
Zgłoś do moderacji
Polecam wysy665
xD
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
4 października 2009 o 11:29
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
Polecam wysy665
xD
dziękuję. Polecam kaspo.
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
nec mężczyzna
Nagrań: 35, Postów: 158
4 października 2009 o 11:41
Zgłoś do moderacji
...taaa
😕
😜
'The blues is the roots, the rest is the fruits.'
martiwin kobieta, 33
Kraków
Nagrań: 10, Postów: 426
4 października 2009 o 11:43
Zgłoś do moderacji
http://www.youtube.com/watch?v=_SB5GUo7SCg polecam ten filmik xDxD
Sh.
sylwia kobieta, 33
Stargard Szczeciński
Nagrań: 27, Postów: 343
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
4 października 2009 o 12:29
Zgłoś do moderacji
uuaahahah
😃
ale radocha
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kolobolo1 kobieta
Aarhus | Dania
Nagrań: 65, Postów: 745
4 października 2009 o 12:32
Zgłoś do moderacji
Ja chciała bym polecic joannat ! Ta dziewczyna ma naprawde imponujący głos ! Kto jej jeszcze nie słyszał, niechaj słucha...Bo naprawde warto !
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Konto usunięte
4 października 2009 o 22:49
Zgłoś do moderacji
Naprawde juz przechodzicie samych siebie. Spojzcie tak prawdzie w oczy no i po co ta maskarada z tym polecaniem siebie nawzajem. Mam prawo o tym mowic bo wprowadzacie innych w blad piszac te bzdury, polecajac ludzi, ktorzy nie maja za grosz talentu. Ja wiem ze kazdy tutaj moze spiewac i kazdy ma prawo do wspanialej zabawy. Ale ile my tracimy czasu na to, zeby odszukac kogos polecanego i po co, zeby sie wkurzyc. Od dzisiaj obiecuje, ze jak wpadne na kogos, kto nie jest godnym bycia poleconym, bede pisala w komentarzach co o tym sadze.
martiwin kobieta, 33
Kraków
Nagrań: 10, Postów: 426
odd kobieta, 32
Nagrań: 1, Postów: 1939
4 października 2009 o 23:02
Zgłoś do moderacji
Ojej, bulwersujecie się, bo nikt Was nie poleca. Takie tematy sprzyjają integracji, szerzeniu się atmosfery wzajemnej miłości..
Nie zabierajcie Nam tego! Ja mogę Was wszystkich popolecać, tylko zostawcie to w spokoju.
🙁
kolobolo1 kobieta
Aarhus | Dania
Nagrań: 65, Postów: 745
4 października 2009 o 23:04
Zgłoś do moderacji
Z Gabi sie zgadzam ale w polowie...fakt duzo tu takich co polecaja tylko zeby uzyskac rewanzyk..ale z tego tematu odnalazlam albo inaczej odkryłam, mnustow cudownych talentow ! ; ) z tym tez trzeba sie liczyc. za zawsze znajada sie jakies Ludze i taborety...ktozy polecaja dla jaj...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
nulla39 kobieta
Międzyrzecz
Nagrań: 15, Postów: 53
4 października 2009 o 23:09
Zgłoś do moderacji
kolobolo1 pisze:
Ja chciała bym polecic joannat ! Ta dziewczyna ma naprawde imponujący głos ! Kto jej jeszcze nie słyszał, niechaj słucha...Bo naprawde warto !
Posłuchałam i potwierdzam,piękny głos!
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
4 października 2009 o 23:19
Zgłoś do moderacji
odd pisze:
Ja mogę Was wszystkich popolecać 🙁
Odd, moja droga, właśnie o to chodzi
😉
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
Konto usunięte
4 października 2009 o 23:20
Zgłoś do moderacji
No oczywiscie, ze sie zgadzasz bo kolobolo1 byle czego nie poleca i chwala jej za to. Dzieki temu mozna czasami odkryc jakis talent o czym Kolobolo1 mowi i wlasnie po to jest ten temat tutaj Ale Odd to chyba mnie zprowokowac chce sluchaj kochaniutka ja nie nagrywam wiec nie mam zadnej chorej ambicji bycia polecana, ale jeszcze raz powtarzam jezeli nie doczytalas... traci sie czas na sluchanie beznadziejnie nieciekawych nagran... swoja droga to nie widzialam zeby ciebie ktos tu polecal
😉