Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
i tak bym podala w tym poscie wszystkie linki na glownej 😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
pannaanna pisze:i tak bym podala w tym poscie wszystkie linki na glownej 😃
no to niech może wysyłają je do Ciebie Ania, idziesz na to??? xD
ewik344 pisze:
ok,podtrzymaliście mnie troche na duchu...może sie odważe zaśpiewac,zobacze...mam3 dzieci i nie mam tak jak wy tyle czasu na nauke nowych piosenek.problem byłby łatwiejszy gdyby to było coś znanego jak reszta wylosowanych utworów...trudno,najwyzej mnie wysmiejecie i sie spale ))
Bo życie to wyzwanie...
nieudana pisze:
ewik344 pisze:ok,podtrzymaliście mnie troche na duchu...może sie odważe zaśpiewac,zobacze...mam3 dzieci i nie mam tak jak wy tyle czasu na nauke nowych piosenek.problem byłby łatwiejszy gdyby to było coś znanego jak reszta wylosowanych utworów...trudno,najwyzej mnie wysmiejecie i sie spale ))wiec. 🙂ja mam duzo nauki i też nie mam czasu na naukę nowych piosenek, to, że my nie mamy dzieci nie oznacza, ze nie mamy co robić i mamy w cholere wolnego zasu, nie zapominaj o tym ;]a tak w ogóle, to dlaczego zakładasz, ze ktoś Cię wyśmieje?
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
potrzebujeinspiracji pisze:
I co z tą moją zamianą??🙂
Bo życie to wyzwanie...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej