Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strelauiczarny pisze:
tychar pisze😲, nie... 😕Jeśli tutaj chodzi o 'Jestem powietrzem', to składam protest, gdyż:1) Nie lubię tego typu piosenek2) nie czuje się w nich dobrzeWięc proszę o zmianę 😃Śmiesznie 😃😃 O ironio 😃😃 Ktos podejmie się dyskusji ??🙂)
...
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:tychar pisze😲, nie... 😕Jeśli tutaj chodzi o 'Jestem powietrzem', to składam protest, gdyż:1) Nie lubię tego typu piosenek2) nie czuje się w nich dobrzeWięc proszę o zmianę 😃Śmiesznie 😃😃 O ironio 😃😃 Ktos podejmie się dyskusji ??🙂)
Ja moge😛
tychar pisze:
O, nie... 😕
Jeśli tutaj chodzi o 'Jestem powietrzem', to składam protest, gdyż:
1) Nie lubię tego typu piosenek
2) nie czuje się w nich dobrze
Więc proszę o zmianę 😃
Edytowano 2 kwietnia 2010 o 11:01.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
kubaqq pisze:
Ja wybieram nr 2 .. I co dalej ? .. Mam te wylosowaną piosenke zaśpiewać ? .. i co dalej ;> 😃
Edytowano 2 kwietnia 2010 o 11:34.
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
vivreen pisze:
10 ! 🙂
tychar pisze:
O, nie... 😕
Jeśli tutaj chodzi o 'Jestem powietrzem', to składam protest, gdyż:
1) Nie lubię tego typu piosenek
2) nie czuje się w nich dobrze
Więc proszę o zmianę 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
whisper pisze:
Niektórzy ludzie to potrafią człowieka dobić... głupota ludzka poraża... xD
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:Niektórzy ludzie to potrafią człowieka dobić... głupota ludzka poraża... xD
🙁(( przepraszam 🙁( że dobijam 🙁(
...
pannaanna pisze:
strelauiczarny pisze:whisper pisze:Niektórzy ludzie to potrafią człowieka dobić... głupota ludzka poraża... xD
Wojtuś... 😃 To chyba nie o Tobie...
Tak Kasiu wiem, co czujesz 😃
strelauiczarny pisze:
pannaanna pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:Niektórzy ludzie to potrafią człowieka dobić... głupota ludzka poraża... xD
Dobra dobra 🙁( Już nawet sie z Kaśką nie można podroczyć 🙁( i znowu wyszedłem da głupka 🙁(
...
pannaanna pisze:
strelauiczarny pisze😛annaanna pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:Niektórzy ludzie to potrafią człowieka dobić... głupota ludzka poraża... xD
Dobra dobra 🙁( Już nawet sie z Kaśką nie można podroczyć 🙁( i znowu wyszedłem da głupka 🙁(
Czekaj, usune tamtego posta :<
Chyba ja wyszedłam na głupka ale ććć 😃 może nikt sie nie kapnie.
strelauiczarny pisze:
pannaanna pisze:strelauiczarny pisze😛annaanna pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:Niektórzy ludzie to potrafią człowieka dobić... głupota ludzka poraża... xD
🙁( i z tobą podroczyć też się nie mozna bo zaraz usuwać wszystko bedziesz 🙂) ( odkryłem wielką moc znaków "🙂" i "🙁"
...
pannaanna pisze:
strelauiczarny pisze😛annaanna pisze:strelauiczarny pisze😛annaanna pisze:strelauiczarny pisze:whisper pisze:Niektórzy ludzie to potrafią człowieka dobić... głupota ludzka poraża... xD
🙁( i z tobą podroczyć też się nie mozna bo zaraz usuwać wszystko bedziesz 🙂) ( odkryłem wielką moc znaków "🙂" i "🙁"
xD dobra ja sie tam z toba moge droczyc.
Wiesz ze nie mozna tu spamowac? :<
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej