ewik344 kobieta, 43
Miasto Cudów
Nagrań: 203, Postów: 49
5 kwietnia 2010 o 14:58
Zgłoś do moderacji
Mogę pozostac jednak przy tej pierwszej? Wy chyba celowo takie wariactwa mi wymyslacie ha ha. Najtrudniejsze utwory...
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
5 kwietnia 2010 o 15:18
Zgłoś do moderacji
Nie można zmieniać, przykro mi
🙁
Spróbuj tamto zaśpiewać (I don't feel like dancin) to nie jest aż takie straszne, baw sie tym
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
5 kwietnia 2010 o 16:26
Zgłoś do moderacji
ewik344 pisze:
Mogę pozostac jednak przy tej pierwszej? Wy chyba celowo takie wariactwa mi wymyslacie ha ha. Najtrudniejsze utwory...
no to już było by intrygujące........
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
5 kwietnia 2010 o 16:30
Zgłoś do moderacji
ewik344 pisze:
TAKIE WYBIERASZ
🙂 WSZYSTKIE PIOSENKI FINAŁOWE NIE NALEŻĄ DO ŁATWYCH... POZA TYM TO NIE TYLKO MOJA DECYZJA WIĘC NA SZCZEŚCIE NIE MUSZE BRAĆ CAŁEJ ODPOWIEDZIALNOSCI ZA PIOSENKI NA SIEBIE
😆
ewik344 kobieta, 43
Miasto Cudów
5 kwietnia 2010 o 18:57
Zgłoś do moderacji
Jak patrze na innych wykonawców to widzę jakie utwory mają do zaśpiewania,same znane i łatwe,wszyscy je znaja,dziwnym trafem ja akurat mam pecha... ciekawe...wiecie co? Daje szanse innym,wycofuje się,bo nie było mowy w regulaminie czy będa to polskie czy zagraniczne utwory,wymysliliscie mi jakieś pierw operowe,to nie ten portal,potem homoseksualistów którzy piszczą jak naćpani,posłuchajcie sobie tego na you tube i pomyslcie czy to było w porzadku.Dziekuje za dotychczasowy czas... niech wygra pani R.Pozdro!
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
ewik344 kobieta, 43
Miasto Cudów
5 kwietnia 2010 o 19:00
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
ewik344 pisze:Mogę pozostac jednak przy tej pierwszej? Wy chyba celowo takie wariactwa mi wymyslacie ha ha. Najtrudniejsze utwory...TAKIE WYBIERASZ 🙂 WSZYSTKIE PIOSENKI FINAŁOWE NIE NALEŻĄ DO ŁATWYCH... POZA TYM TO NIE TYLKO MOJA DECYZJA WIĘC NA SZCZEŚCIE NIE MUSZE BRAĆ CAŁEJ ODPOWIEDZIALNOSCI ZA PIOSENKI NA SIEBIE 😆
Dziękuje za wszystko.
~ Paulo Coelho
robertas19 mężczyzna, 35
5 kwietnia 2010 o 20:15
Zgłoś do moderacji
ewik344 pisze:
Jak patrze na innych wykonawców to widzę jakie utwory mają do zaśpiewania,same znane i łatwe,wszyscy je znaja,dziwnym trafem ja akurat mam pecha... ciekawe...wiecie co? Daje szanse innym,wycofuje się,bo nie było mowy w regulaminie czy będa to polskie czy zagraniczne utwory,wymysliliscie mi jakieś pierw operowe,to nie ten portal,potem homoseksualistów którzy piszczą jak naćpani,posłuchajcie sobie tego na you tube i pomyslcie czy to było w porzadku.Dziekuje za dotychczasowy czas... niech wygra pani R.Pozdro!
Twój wybór.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
5 kwietnia 2010 o 21:16
Zgłoś do moderacji
ewik344 pisze:
No nie zgadzam się z tym, ze pozostałe piosenki były łatwe, no ale ok..
Ja np nie operuję takim głosem, zebym mogła dobrze zaśpiewac piosenkę, którą dostałam, ale lubię ją.. i ją zaśpiewam..
A poza tym.. nikt nie każe Ci śpiewać pedalskim głosem.. możesz ją zaśpiewać jak chcesz.. Chyba nikt nie będzie się czepiał jeśli Twoje wykonanie bedzie odbiegało od oryginału..
Bo to nie o to chodzi, zeby kogoś kopiować.. Przynajmniej mnie się tak wydaje..
5 kwietnia 2010 o 21:31
Zgłoś do moderacji
Ja wybrałam piosenkę, której z własnej, nieprzymuszonej woli nie odważyłabym się zaśpiewac, bo którz się może mierzyc z Wielką Witney, no ale jak trzeba to trzeba, a wy jurorzy sami sobie kuku zrobiliście, bo będziecie musieli tego słuchac:]
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
5 kwietnia 2010 o 21:35
Zgłoś do moderacji
Właśnie po to są te trudne piosenki bo jest to FINAŁ więc trzeb zobaczyć możliwości głosowe i w żadnym wypadku nie chodzi o kopiowanie kogoś, dlatego też dobrze jeżeli osoba która czuje że nie podoła podejmie ryzyko i zaśpiewa piosenkę z własną interpretacją a to że spróbowała na pewno będzie docenione. dziękuję.
ewik344 kobieta, 43
Miasto Cudów
5 kwietnia 2010 o 21:40
Zgłoś do moderacji
ok,podtrzymaliście mnie troche na duchu...może sie odważe zaśpiewac,zobacze...mam3 dzieci i nie mam tak jak wy tyle czasu na nauke nowych piosenek.problem byłby łatwiejszy gdyby to było coś znanego jak reszta wylosowanych utworów...trudno,najwyzej mnie wysmiejecie i sie spale ))
~ Paulo Coelho
robertas19 mężczyzna, 35
5 kwietnia 2010 o 21:49
Zgłoś do moderacji
Nikt się z nikogo się śmiać nie będzie
😉
A co do wklejania linków z nagraniami do tego wątku to uważam to za zły pomysł, bowiem zrobi się chaos i jurorzy będą musieli jeszcze szukać wszystkich nagrań, lepiej będzie jak do kogoś z jurorów będą linki wysyłane i w dzień rozpoczęcia oceniania wytypowana osoba w jednym poście poda wszystkie linki xD