Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
ewik344 pisze:
Mogę pozostac jednak przy tej pierwszej? Wy chyba celowo takie wariactwa mi wymyslacie ha ha. Najtrudniejsze utwory...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
ewik344 pisze:
Mogę pozostac jednak przy tej pierwszej? Wy chyba celowo takie wariactwa mi wymyslacie ha ha. Najtrudniejsze utwory...
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
taktaktak pisze:
ewik344 pisze:Mogę pozostac jednak przy tej pierwszej? Wy chyba celowo takie wariactwa mi wymyslacie ha ha. Najtrudniejsze utwory...TAKIE WYBIERASZWSZYSTKIE PIOSENKI FINAŁOWE NIE NALEŻĄ DO ŁATWYCH... POZA TYM TO NIE TYLKO MOJA DECYZJA WIĘC NA SZCZEŚCIE NIE MUSZE BRAĆ CAŁEJ ODPOWIEDZIALNOSCI ZA PIOSENKI NA SIEBIE
~ Paulo Coelho
ewik344 pisze:
Jak patrze na innych wykonawców to widzę jakie utwory mają do zaśpiewania,same znane i łatwe,wszyscy je znaja,dziwnym trafem ja akurat mam pecha... ciekawe...wiecie co? Daje szanse innym,wycofuje się,bo nie było mowy w regulaminie czy będa to polskie czy zagraniczne utwory,wymysliliscie mi jakieś pierw operowe,to nie ten portal,potem homoseksualistów którzy piszczą jak naćpani,posłuchajcie sobie tego na you tube i pomyslcie czy to było w porzadku.Dziekuje za dotychczasowy czas... niech wygra pani R.Pozdro!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
ewik344 pisze:
Jak patrze na innych wykonawców to widzę jakie utwory mają do zaśpiewania,same znane i łatwe,wszyscy je znaja,dziwnym trafem ja akurat mam pecha... ciekawe...wiecie co? Daje szanse innym,wycofuje się,bo nie było mowy w regulaminie czy będa to polskie czy zagraniczne utwory,wymysliliscie mi jakieś pierw operowe,to nie ten portal,potem homoseksualistów którzy piszczą jak naćpani,posłuchajcie sobie tego na you tube i pomyslcie czy to było w porzadku.Dziekuje za dotychczasowy czas... niech wygra pani R.Pozdro!
potrzebujeinspiracji pisze:
a mam jeszcez pytankogdzie mymy wysyłac nagrania konkursowe? Tak jak poprzednio na e-mail do przybysza czy wklejac to tego wątku?
~ Paulo Coelho
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej