Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Bo życie to wyzwanie...
tychar pisze:
Ehhhh...Za krótki ten termin, a za dużo rzeczy do zrobieniaChyba nie zdążęi jeszcze mi się mikrofon popsuł...
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
pannaanna pisze:
nieudana pisze:szkoda... ;(
a miałam taka ładną piosenkę. ;(
:< a chciałam tego posłuchać... ;<
nieudana pisze:
no jak do piatku to i ja może bym dała radę..
zwrócili mi neta.
ale dziś to już za późno żeby się wydzierać, a poza tym mam zadanie do odrobienia.
Bo życie to wyzwanie...
pannaanna pisze:
Ym. Ja tam dałabym wam czas do piątku, bo nagrania mam chyba 4, więc widzę, że nie wyrobiłyście, ale nie wiem jak reszta jurorów
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wiktoria1111 pisze:
9
Moja szczęśliwa liczba!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej