Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Bo życie to wyzwanie...
tychar pisze:
Ehhhh...Za krótki ten termin, a za dużo rzeczy do zrobieniaChyba nie zdążę 😕i jeszcze mi się mikrofon popsuł...
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
pannaanna pisze:
nieudana pisze:szkoda... ;(
a miałam taka ładną piosenkę. ;(
:< a chciałam tego posłuchać... ;<
nieudana pisze:
no jak do piatku to i ja może bym dała radę.. 🙁
zwrócili mi neta. 🙁
ale dziś to już za późno żeby się wydzierać, a poza tym mam zadanie do odrobienia. 🙁
Bo życie to wyzwanie...
pannaanna pisze:
Ym. Ja tam dałabym wam czas do piątku, bo nagrania mam chyba 4, więc widzę, że nie wyrobiłyście, ale nie wiem jak reszta jurorów 😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wiktoria1111 pisze:
9
Moja szczęśliwa liczba!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej