Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Bo życie to wyzwanie...
taktaktak pisze:
potrzebujeinspiracji pisze:I co z tą moją zamianą??🙂
a ja jestem za 😃
Dlaczego inne mogą a ona nie?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
"Gdy odważnie szukamy miłości, ona sama się objawia, a my przyciągamy jeszcze więcej miłości. Gdy chce nas jedna osoba, chcą nas wszyscy."
~ Paulo Coelho
nieudana pisze:
szkoda... ;(
a miałam taka ładną piosenkę. ;(
ewik344 pisze:
wystawiłam swój pierwszy numer,bo mysle ,ze tak bedzie najlepiej,czy dobrze czy nie to trudno,i tak nie wygram a chce do końca wytrwac,żeby nie było że zrezygnowałam
pozdrawiam wszystkich!!!!
robertas19 pisze:
ewik344 pisze:wystawiłam swój pierwszy numer,bo mysle ,ze tak bedzie najlepiej,czy dobrze czy nie to trudno,i tak nie wygram a chce do końca wytrwac,żeby nie było że zrezygnowałampozdrawiam wszystkich!!!!Ja już mogę Ci zagwarantować, że będę oceniał ten drugi utwór, który wylosowałaś, bo sama Droga Ewik chciałaś tą zamianę 🙂
~ Paulo Coelho
~ Paulo Coelho
ewik344 pisze:
robertas19 pisze:ewik344 pisze:wystawiłam swój pierwszy numer,bo mysle ,ze tak bedzie najlepiej,czy dobrze czy nie to trudno,i tak nie wygram a chce do końca wytrwac,żeby nie było że zrezygnowałampozdrawiam wszystkich!!!!Ja już mogę Ci zagwarantować, że będę oceniał ten drugi utwór, który wylosowałaś, bo sama Droga Ewik chciałaś tą zamianę 🙂
Tak?a dlaczego nie uwzgledniłes tego co chciała ,,potrzebujeinspiracji,,?tez chciała zamienic utwór...
robertas19 pisze:
ewik344 pisze:wystawiłam swój pierwszy numer,bo mysle ,ze tak bedzie najlepiej,czy dobrze czy nie to trudno,i tak nie wygram a chce do końca wytrwac,żeby nie było że zrezygnowałam
pozdrawiam wszystkich!!!!
Ja już mogę Ci zagwarantować, że będę oceniał ten drugi utwór, który wylosowałaś, bo sama Droga Ewik chciałaś tą zamianę 🙂
~ Paulo Coelho
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej