izzy1004 kobieta, 24
szcecin
Nagrań: 1, Postów: 106
3 lipca 2011 o 20:34
Zgłoś do moderacji
ta babka to z filmu the exorcist
IzuleeQ
tola010402 kobieta, 24
Kielce
Nagrań: 0, Postów: 57
4 lipca 2011 o 13:55
Zgłoś do moderacji
nie wiem z kąd ale była okropna!
Nikolaha ;3
nila kobieta, 25
Zielona Góra
Nagrań: 7, Postów: 64
9 sierpnia 2012 o 18:19
Zgłoś do moderacji
Ostatnio, na wakacjach wracałam z plaży. Nie było normalnego zejścia na plażę, trzeba było iść po ścieżce nad skarpą. Gdy wchodziłam wygięła mi się noga i przetoczyłam się po tej skarpie. Na moje nieszczęście, była porośnięta pokrzywami. Wyglądałam , jakby dopadł mnie cały rój komarów.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
11 sierpnia 2012 o 11:32
Zgłoś do moderacji
wsadzilam glowe pomiedzy barierke i niemołam jej wyciagnac
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
11 sierpnia 2012 o 13:23
Zgłoś do moderacji
Ja pamietam jak w szpitalu z nudow sie scigalysmy z taka jedna dziewczyna na wozku i o malo co ym nie uderzyla w kaloryfer
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
Konto usunięte
11 sierpnia 2012 o 15:06
Zgłoś do moderacji
Haha xD Chyba każdy ma wiele takich sytuacji. Pierwsze, które przychodzą mi na myśl
Byłam z przyjaciółkami w Tesco, ona wzięła ten duży wózek, ja do niego wsiadłam i ona się rozpędzała i woziła mnie nim. Nie wyrobiła na zakręcie i uderzyłyśmy w półkę z serami. xD
Ta sama przyjaciółka razem z 2 kolegami podczas przerwy w szkole wchodziła na drzewa, moja nauczycielka, którą ledwo można znieść zauważyła to, wybiegła ze szkoły i zaczęła krzyczeć "CO WY ROBICIE?! POŁAMIECIE SOBIE KARKI!!!" itp. i tak biegła w ich kierunku nadal wrzeszcząc... nie zauważyła, że z drzewa przy którym przybiegała wyrasta duża gałąź, zahaczyła o nią głową i przewróciła się, upadając w błoto. Powiedziała "zobaczymy na matematyce" i poszła.
Byłam z 3 koleżankami w parku, szłyśmy powoli i o czymś rozmawiałyśmy, a jedna z nich nagle upadła i leżała, płacząc ze śmiechu. Druga koleżanka zapytała się, co ją tak śmieszy, a ona pokazała palcem na liście i ta koleżanka znowu zapytała się "śmiejesz się z tego, że liście się ruszają?" i ta śmiejąca się zaczęła śmiać się jeszcze głośniej. xD
Razem z tą przyjaciółką od Tesco wzięłam gumowego węża, wchodziłyśmy do bloków, ona dzwoniła do drzwi, a ja wchodziłam piętro wyżej tak, żeby ten wąż wystawał przed balustradę i był lekko widoczny dla ludzi, którzy otwierają drzwi. No i ta przyjaciółka pytała się ludzi, którzy otwierali czy widzieli gdzieś jej węża, bo gdzieś jej uciekł. Wszyscy od razu mieli przerażone miny, ona mówiła "ale on nie jest jadowity... to znaczy, w sumie to nie wiem, ale chyba" i ja wtedy puszczałam z komórki dźwięk syczącego węża i ludzie patrzyli do góry i zamykali z trzaskiem drzwi.
Dalej nie chce mi się pisać, zresztą Wam nie będzie się chciało czytać xD
kawa15 kobieta, 28
Małopolska ;D
Nagrań: 63, Postów: 82
1 września 2012 o 18:46
Zgłoś do moderacji
kiedyś odkurzam sobie pokój słuchając przez słuchawki muzyki, podjeżdżam odkurzaczem pod wersalke, a że ma bardzo wypukle przyciski togdy go pociiągłam tak, ze wylądował przy rogu wersalki wyłączył się a ja zachodziłam w głowę, czemu ne odkurza xd
17 października 2012 o 18:00
Zgłoś do moderacji
Ja gadałam że ide na konkurs bo chce sie urwać z Historii, a za mną była pani od historii
i jeszcze :
Ide do szkoły w szkole niue mam kanapki i głoduje jak wracam ze szkoły ide na góre do pokoju
a obokm miski mojego kota Tofika moja kanapra z wyplutą papryką
🙂
Anonim: Sorella